Quote:
Originally Posted by bix
ce a fost nu va mai fi....punct.
cine mai are curaj acum sa faca cum se facea odata? se facea misto de garda, se facea misto de jandarmi dupa ce ascundeam masinile(tinand cont ca veneau 2-3 camioane), aruncam cu oua in ei "veteranii" stiu si pot sa ma cotrazica, nu existau legi asupra curselor ilegale, dupa care sau votat legi aspre...
|
Turcule chiar crezi ca stie toata lumea seara aia la maxim cu garda si jandarmi de au blocat tot capatu lui 68,eram pe indiana si ne dadeam daca iti aduci aminte,eram eu cu Robert txa,,ADEVARATUL TXA!!!! DUMNEZEU SA IL IERTE,, cu rasfatatu cu Corrado si inca citeva masini nu mai stiu exact ca pe atunci citiva eram care ne dadeam grav in Dr Taberii si ma dadeam eu cu rasfatatu si la un moment dat neamtu matol din dreapta zice da-i tare ca vine garda gramada dupa noi si am fugit la 68,eu cind am ajuns la 68 aveam pana pe spate la golf RJC si acolo a ramas masina pe piatra cubica si au venit toti care ne dadeam la 68 unde au venit jandarmi si garda mulllta,RJC-ul ramasese in mijlocul politiei si eu am fugit,am vb cu grasu ala nebun daca il mai stii care statea pe acolo si la un moment dat le-a aratat curu la gabori de l-au alergat pe la blocu lui nana de la 68 si a adus de la masa 2 cartoane cu oua,eu am laut citeva oua din carton si direct in geamul unui vento de politie si m-am intors cu spatele si un politai era sa il ia pe Mazilu la politie care era linga mine crezind ca el daduse cu oua
![icon_joy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_joy.gif)
![icon_joy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_joy.gif)
si au inceput sa ne alerge jandarmi,eu impreuna cu altii am fugit prin spatele blocului cu 10 etaje de la 68 si chiar in spatele blocului m-am impiedicat si am cazut direct pe burta iar neamtu matol
![Very Happy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_biggrin.gif)
a fugit la ioni pe colt unde erau aia cu mormanele de pepeni si s-a aruncat direct pe mormanul cu pepeni sa se ascunda de garda,cind mi-a povestit am lesinat de ris,Mazilu se ascunsese intr-o ghena,VREMURI ADEVARATE.
Turcule vezi ca mai am si eu citeva casete video de la curse cum ne alerga garda si inregistrarea de la PROTV unde am fost invitat de TEO in emisiunea ei de atunci cu directorul aeroportului baneasa Stefan Mladin cind am organizat prima cursa legala din Romania pe aeroportul Baneasa.
Adevaratele curse de la Policolor pt cei care nu stiu au inceput cind am venit noi din Dr Taberii,ma suna intr-o seara MTJ cu care ne stiam toti si imi spune ca se dau citeva masini pe la policolor si sa mergem si noi din Dr Taberii sa ne dam cu ei si asa au inceput marile curse la Policolor,BNR golfu 2 cu motor de 16v a varului meu care fugea rau de tot,TXA-ul ADEVARAT !!!
ursuletul lui Catala si Jae modificat VTA-ul care mergeam eu cu el cu motor de 2.7 de scotea flacari pe toba,ursuletul lui Florica cu care a fost prins de jandarmi in ultima zi si pus pe burta si a 2 zi era pe prima pagina a ziarelor,in ultima zi l-am adus pe Vali nebunu cu corvetul albastru de a vrut sa sedea cu Manu cu corvetul negru si cind s-au pus la start nu se mai puteau da, era foarte multa lume si strada se facea ca un V inchis ca toti vroiau sa vada si atunci au venit mascati si ne-au alergat ceva si atunci s-au cam incheiat cursele la Policolor,m-au cautat gaborii de la sectia 13 daca nu ma insel de au inebunit,aveau informatii ca eu organizez cursele.
Povestile legate de cursele din perioada respectiva sint multe