LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte |
04-09-04, 13:47
|
|
Stage 2
|
Dada , toti sunteti supermani pe aici
Toti sunteti soferi mai buni decat politistii care conduc cu mult inainte sa va nasteti voi. Ca unii \"gabori\" is prosti, asta nu are legatura cu experienta lor la volan.
Degeaba aveti orice masina , eu garantez ca la prima curba de oras luata cu 100 o dati prin borduri
|
|
|
04-09-04, 14:04
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
|
|
04-09-04, 14:48
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Ma SpeedeR unde ai gasit-o pe asta care da din cur pe aici ca nu ma pot concentra lasa ca ma joc, cu mingea asta sa ma calmez.
Ma eu v-am spus daca aveti nevoie de adrenalina duceti-va pe autostrada si gata.
Voi ii vedeti pe astia prin filme ca alearga cu masinile la limita si credeti ca puteti si voi. Dar nu va ganditi ca majoritatea sunt facute de cascadori care au sute chiar mii de cascadorii la activ, sau sunt trucate pe calculator.
Si mai grav este ca nici nu aveti carnet, ma gandesc ce se va intampla cand il veti lua, o sa omorati lumea pe strada daca nu va baga cineva mintile in cap.
De ce credeti ca majoritatea curselor legale/ilegale se tin in locuri cat mai retrase? Pt ca oamenii aia sunt adevaratii soferi, care se gandesc la ce pot face, celor din jur daca pierd controlu' masinii asa ca se ascund sa nu mearga cu frica cum au mers la Craiova.
Nu mai veniti toti cu faze de ganu asta de mari soferi, mai intai luati-va carnetu' busiti pe cineva si sa vedeti ce repede va calmati cand vedeti ca la doar 60 la ora aveti masina facuta praf. Sa va vad dupa aia daca mai veniti cu posturi din astea.
04-09-04, 14:57
|
|
Stage 5
|
|
|
|
04-09-04, 15:00
|
|
Guest
|
luca, tu cand ai venit prima oara pe forumul asta ai pus topic cu \"care nu merge la craiova sa ne intalnim sa facem curse\" sau \"ma dau cu baietzii cand am chef pe Dr Taberei\" si acum vorbesti de siguranta pe strada...cam indecis, nu crezi???
|
|
|
04-09-04, 15:09
|
|
Stage 2
|
lol SpeedeR , da , is undercover. Sunt un Sherlock Holmes mioritic.
Quote:
ce va atacati asa?! normal... tre sa te obisnuiesti sa conduci o masina 400+cp, dar si cand ai devenit una cu masina, sa vezi ce chestii faci cu ea Wink asa e cu orice masina...
|
Auzi tu , una cu masina. Tu ce crezi ca un Corvette de 400 cai merge ca Dacia ? Cand o sa stii sa faci CEL MAI BANAL drift mai poti sa te gandesti la a deveni \"una cu masina\". Sa te vad eu cum iei curbe in ac de par cu 90km/h. Eu zic ca nu e nici pe departe chestie de obisnuinta , ci chestie de ani de antrenament si exercitiu.
da mah , fuck the cops ... futu-i in gura ca nu te lasa sa incalci legea (da,cat de tampita o fi ea).
Bafta cu Getawayu' tau
|
|
|
04-09-04, 15:16
|
|
Stage 5
|
|
|
|
04-09-04, 15:27
|
|
Stage 2
|
Nu esti in stare sa portzi o discutzie normala ? N-ai replica si bagi mistouri ieftine. Grow up dude
|
|
|
04-09-04, 15:37
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Ma SpeedeR mai intai o pui pe aia care da din cur sa ne bage in boala iar acu ne suspectezi pe toti ca am fi gabori (ca de fapt nu suntem ).
Quote:
uca, tu cand ai venit prima oara pe forumul asta ai pus topic cu \"care nu merge la craiova sa ne intalnim sa facem curse\" sau \"ma dau cu baietzii cand am chef pe Dr Taberei\" si acum vorbesti de siguranta pe strada...cam indecis, nu crezi???
|
Da fratele meu dar mergeam la 2 noaptea undeva mai retras sa nu ne vada nici gaborii. Eu cred ca e destul de sigur la ora aia.
Aici sunt de acord cu Metal si asa si e ai nevoie de ani intregi de experienta cu o masina ca sa poti sa faci tot felu' de chestii, si aici nu ma refer la gogosi sau burnout.
|
|
|
04-09-04, 15:40
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Offtopic - luca: ai grija ce mai aberezi. Poti lua remuser inca odata
|
|
|
04-09-04, 15:42
|
|
Stage 5
|
nu mai zik nik... suntem prea offtopic aici...
GAAAAAAARDAAAAAAAA!!!!!!!!
|
|
|
04-09-04, 15:44
|
|
Stage 2
|
SpeedeR , nu trebuie sa sari un'doi ca suntem gabori daca nu avem aceeasi parere cu tine. EU personal nu cred ce ai zis tu :
Quote:
datimi mie o masina capabila de asa ceva si rezolvam!!!
|
Am ascultat multe interviuri cu producatorii Getaway in Stockholm si ce e in spatele scenei e incredibil de bine calculat , gandit si planificat. Nu is 2 inconstienti care dau blana prin Stockholm. E o arta
Uite-te la ei cum se joaca cu masinile , au 400+ cai tractiune spate si ce control au in curbe..... daca au gresit ceva minor s-au fu*** cu condusul , for life.
|
|
|
04-09-04, 16:51
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"SpeedeR\"
|
adica a uitat sa dea proritate... l-a bu(ll)shit pe unu`..... asta da need for speed
|
|
|
04-09-04, 18:05
|
|
Stage 5
|
|
|
|
04-09-04, 18:08
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"SpeedeR\"
|
offtopic grav.... anyway ....
CE RELEVANTA ARE FAPTUL CA NU AM CARNET ?? zi ma.... eram in masina cand ai facut prostia asta ??? DA .... si atunci ?? ... think before ya speak...
|
|
|
|
|