ia uitati ce am vazut prin oras pe la mine cand dadeam niste ture. Cica proprietarul cere 10.000 euro pe ea,zic eu merita,super misto masina facuta cu gust bun ,las pozele si filmul sa vorbeasca ...
scuzati dar nu am stiut unde sa pun topicul ,ca doar nu e masina mea ... am vazut-o cand eram prin oras la mine (Tg Mures) la o plimbare ... sa zicem o intalnire cu preteni(asta ca sa se incadreze sectiunii) . Vorba e ca proprietarul vrea sa o vanda si cere 10.000 pe ea ,zic eu foarte ieftin la ce belea e acest calibra
pai da se ieftinesc,dar din moment ce e asa misto pe dinafara cred ca si pe dinauntru ii un pic mai "speciala" stock nu prea cred ca e la motor si/sau evacuare oricum e din bihor masina masina ca are numere rosii de bihor ,si e cumparata de cineva din tg mures(daca nu cumva e prin trece in tg mures),care la randul lui cica cere 10k pe ea . Apropo am mai vazut azi si un passat negru bengos 4 motion TDI rosii toate 3 literele + niste neoane albastre calumea sub ea.
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: surpriza cand dadeam niste ture ...
intradevar frumoasa calibra....am vazut-o mai de mult la mare ..dar parca cerea mai putin ....poate a mai modificat-o cine stie ..in fine e tare paintul ....