Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply

Thread Tools
Old 09-07-04, 00:55   #1
ZoliaT
Administrator

Stage 5

ZoliaT's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]
Default Curse ilegale de motociclete

Stiu ca nu va sunt la inima motocicletele dar totusi si acestea fac curse ilegale.

De ex in seara asta 8 motoare se intreceau de la Piata Unirii la Piata Alba Iulia. Dupa ce au facut cateva ture si demonstartii de mers pe o roata baietii s-au dus sa bea un suc la mac-u din Piata Romana.

Numarul lor aici deja a ajuns undeva in jur de 20

Dupa ce s-au racorit au plecat din Bucuresti catre o oarecare locatie.

Credeti ca este vre-o diferenta intre cursele lor ilegale si cursele de masini ilegale ?
Old 09-07-04, 01:30   #2
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Pai probabil la cursele lor ilegale vine mult mai putina lume(sau chiar deloc) ...exista sanse mai mici sa apara politia ...si sanse si mai mici sa-i prinda ... asta e parerea mea ... la noi nu au luat amploare cursele de motoare , cel putin in craiova eu nu am vazut niciuna(cred ca se fac...dar nu am vazut niciuna)
Old 09-07-04, 03:07   #3
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

iarasi o gramada de avantaje si dezavantaje ... intre cele 2 tipuri de curse....
la motoare : sunt putini se trag super repede .. nu prea ai timp sa-i vezi ..
ma refer la ce ai vazut tu .. cei 8...
sunt mult mai riscante viteze de N ori mai mari...
sa zicem prin absurd ca intr-o cursa de asa ceva doamne fereste apare ceva in fata... caine , om nush orice... sansele ca totul ase sfarsii la cimitir ptr amandoi sunt mult mai mari decat la masini.. viteze mai mici , esti totusi protejat , centura , etc. pe motor e mult mai complicat ... tree` sa ai mult mai multa experiantza ..banuiesc..
la masini stim toti cum sta treaba
Old 18-07-04, 19:43   #4
BogdanCMS
Guest

Ehe, ce se mai trag baietzii astia la mine in Dr taberei, aproape noapte de noapte...S-aud motoarele in linistea noptzii ca niste dragoni
  Reply With Quote
Old 18-07-04, 21:22   #5
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

lool... shi la noi se-aud motoarele lor aproape in fiecare seara... asta cam de ultima luna incoace... pana acum era linishte
tekno is offline   Reply With Quote
Old 18-07-04, 22:47   #6
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

tot ilegale le cheama si pe alea. intradevar pericolul este mai mare ... sunt o gramada de altfel ... cum ar fi soferi idioti, carute, animale, gropi etc. ... dar cred ca niciodata nu vei putea simti in masina ce simti pe un motor. pentru a atinge acceleratiile si vitezele cu care se dau baietii aia iti trebuie masini de sute de mii de euro pe cand un motor e mult mai ieftin. bine ... sa te dai cu asa ceva si sa ajungi sa il exploatezi cu adevarat la maxim tre sa fi otara nebun aia ii clar. si asa in general si dupa viteza si dupa motoare. dar ce primesti pentru asta ... ... si sa nu mai vorbim ca un motor e mult mai eficient la agatat gagici decat o masina (tine-te ca altfel murim ... sa vezi cum se agata aia de tine )
Old 19-07-04, 00:22   #7
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

noname... shtiu ca ce zic yo nu are nici o treaba cu topicu' da' avataru' dinainte era mult mai fain...
iar cu femeile... alta treaba... shi fara motor sau mashina le potzi vraji
Old 19-07-04, 23:14   #8
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

offtopic ... nu mai am masina tekno!

on topic: hmmm ... faza cu agatatu e cat se poate de reala. m-am dat odata cand aveam cu ce ... cu unu cu motoru ... si la ala in spate era o cunoscuta de-a mea. si cand i-am dat sa plecam ... ala s-a subtiat vizibil. l-a strans gagica in brate de l-a lasat fara aer. ca sa aflu dupa aia ca ii spuse-se faza cu tine-te bine ca murim . bineinteles ca nici sa ma uit la curu lu aia nu am apucat ca m-a facut gagiu de zici ca stateam pe loc!
n0namee is offline   Reply With Quote
Old 19-07-04, 23:43   #9
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

loool... asha potzi sa ii zici shi in mashina... prinde-ma de **** ca murim
tekno is offline   Reply With Quote
Old 20-07-04, 02:26   #10
BogdanCMS
Guest

Mdea...give me a blowjob before we die... :P
Iar se trag baietzii in noaptea asta...Mama,ce ma oftic...noi stam si ne chinuim sa alegem loc de tras si astia baga mare p-aici...
  Reply With Quote
Old 20-07-04, 23:36   #11
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

pai frate ... nu stiu cum sa iti zic! ia zi-mi tu mie cu ce prinzi unu din ala. ce masina are politia care sa duca peste 200 sa zicem. ca pe unu din ala nici pe radar nu il poti prinde. si un motor sport scoate lejer un 280 din el. ca il prinzi pe radar si nu ai nici o sansa sa ii vezi numaru. asta real. iar daca nu opreste la semnal pana se suie politiotu in masina sa fuga dupa tine ... ia-l frate de unde nu mai e!
Old 21-07-04, 00:11   #12
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

E nu iti ia numarul
Camera aia de filmat ce crezi mah ca nu are frameuri.. iti zic eu ca ti-l ia lejer mai ales dak esti din fata.

Pause - Zoom si ti l-a luat

VW Vento VR6 2800cc - First Love
BMW E46 - Almost ready
B|shOp-VR6 is offline   Reply With Quote
Old 21-07-04, 00:59   #13
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

hmmm ... boss ... ia zi tu unde are numaru un motor?
hai ca iti spun tot eu ... in spate. camera aia te filmeaza numai din fata. asa ca sunt cam super slabe sansele sa iti ia numarul. plus ca uita-te si tu la o vitezana cum e prins numarul sau ce marime are si spune-mi pliz cum citesti tu chestia aia cand ala trece cu 250 pe langa tine!
Old 21-07-04, 02:09   #14
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

In primul rand majoritatea motociclistilor sunt intr-o cursa permanenta )!!

legat de ce a zis noname
1.de ce spui ca te filmeaza doar din fata???? care-i problema sa te filmeze din spate.....
2.si la 250 poate sa iti vada numarul.... si chiar daca nu ar putea.... chiar merge tot timpul cu 250??? (pai in cazul asta sa nu mai zica motociclistii ca soferii auto sunt de vina pentru accidente.... daca iesi de pe o straduta fara prioritate si te asiguri... nici nu apuci sa-l vezi pe ala cu motor ca vine daca are 250....si are prioritate..... )
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 21-07-04, 02:48   #15
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

vreau sa ma corecteze cineva daca gresesc ... nu sunt sigur pe ce spun!

camera de la radar e chestia ai rotunda de pe bordul de la Vento da? aia din cate stiu e montata pe bord si echipamentul este astfel orientat sa aiba vizibilitate pe drumul care vine. deci te filmeaza din fata si nu cred ca se intoarce dupa tine.

nu trebuie sa mergi neaparat tot timpul cu 250. e cam aiurea ideia nu te supara. eu ma refeream aici la cursele ilegale. cat despre vina conducatorilor auto lasa. nu mai zi nimic pentru ca pot sa iti dau exemple cacalau. nu m-am referit la tine sau la cei care sunt constienti in clipele in care se suie la volan. ma refer la idiotii aia care se cred King of the road, care intorc fara se asigure prin locuri interzise, care nu se asigura inainte de a schimba bandele de mers si care nu semnalizeaza, care se suie beti la volan, care nu considera motociclistii ca fiind parte din trafic si traiesc inca in epoca aia din care provine semnul cu \"Interzis carutelor si motocicletelor\"

Ex. triste

motociclist ucis de politist. vina dovedita a politaiului.
motociclist calcat de tir. vina TIR-ului

exemplele pot continua ... sunt multe din pacate.
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -