Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply

Thread Tools
Old 24-07-04, 17:17   #16
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

\" Dupa ce au plecat primii doi, am tasnit cu masina dupa ei, i-am ajuns si, inainte sa apuce sa fuga, i-am retinut si le-am zis: \"haideti la tata sa va spuna cine a castigat\"\", ne-a povestit inspectorul Marius Stuparu, totodata purtator de cuvant al Politiei Rutiere. Vazand ce se petrece, alti tineri s-au urcat in masini si au taiat-o peste dealuri, insa politistii s-au luat dupa ei, reusind numai sa le noteze numerele de inmatriculare. \"Au inceput sa ne huiduie, sa ne scuipe masinile\"

Deci... dupa ce au plecat..... a venit garda dupa ei.... i-a ajuns.. si inainte sa apuce sa fuga... ,ma ce pana mea aia se dadeau adica fugeau ... ce pana mea de articol e asta ma... , ce faceatzi ma le scuipatzi masinile??? doamne ce milogi...
Old 24-07-04, 17:37   #17
bxxlom

Stage 3

bxxlom's Avatar

eu ma gandesc ce masina aveau politistii de i-au ajuns .......? probabil vreun passat v6 4motion.....dar au spus ca s-au infiltrat printre participanti fara sa-i observe .......da-l dracu de passat ca ala se vede si in pestera ... mai ales ca are si sirena aia sus ........ un vento ...... il observa oricine ......ca acum daca vezi un vento te gandesti ma asta e politist ? cu dacia ......... hahahah ce gluma buna ...... sa ajungi cu dacia o calibra + ca a plecat si in urma lor ) ......macar astia au fost mai inteligenti si i-au prins in actiune. .. pm......... asta e se mai intampla .... !!
Old 24-07-04, 17:44   #18
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

bah cam ciudata chestia asta cu infiltratu ... mai ales ca din textul ala mie mi se pare ca erau mai multe masini de politie. chiar nimeni nu le-a vazut? acum aia isi faceau meseria ... nu prea ai de ce sa ii injuri ... toata treaba este sa nu se ajunga la treburi dastia! pacat totusi de baietii care s-au ales cu dosare penale!
tekno ... erai pe acolo?
Old 24-07-04, 17:51   #19
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

caile de ieshire, cam la 1 km de locu in care se tzineau cursele erau blocate de garda... ei au venit cu ventou... cu farurile stinse, lumea era toata adunata la marginea drumuluinu se vedea ce venea de pe strada aia... shesari... din canci... flegme-n gat shi pe mashina?... sincer... unde ne-a oprit pe noi nu s-a facut asha ceva.,.. in celelalte partzi nu shtiu... da' nu prea cred...
Old 24-07-04, 17:59   #20
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

\"adevarurile\" din mass-media, mentalitatea romanului de a parea o victima care totusi sa transformat intrun erou
SpeedeR is offline   Reply With Quote
Old 24-07-04, 21:32   #21
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

urat ... urat de tot! sa inteleg ca v-au turnat shesarii? bah ce sa zic ... vina e si a voastra pentru ca la o chestie de asa anvergura trebuie organizata si o aparare adecvata !!! chiar sa va prinda in flagrant ... mie unul mi se pare ca organizatorii au fost cam neatenti! si odata prinsi in flagrant nici nu vad cum ai putea sa o mai scalzi ... ca ai fost la bunica or something! repet pacat de aia cu dosarele penale!
n0namee is offline   Reply With Quote
Old 24-07-04, 23:51   #22
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

organizare.... e de cacat mah omule... decand s-au schimbat oamenii, shi aia vechi s-au \"retras\"... in general e o laba...
tekno is offline   Reply With Quote
Old 25-07-04, 19:17   #23
KrushX

Stage 4

KrushX's Avatar

in general asha cum a zis tek e o laba in particular e o labareala toatala. organizare nu exista shesari nu au existat lumea era ca la circ cu pasaricile in fuste scurte dupa ei... parerea mea despre cursa de joi 23/07 e jalnika shi de multe altele dinainte. sper sa le intre odata in cap ca cu libertatea nu te joci shi ca mai bine sufli in iaurt decat sa te arzi... inconshtientza la maxim in cluju asta... dar culmea e ca frica de garda le este... nu shtiu ... cred ca se imbata cu adrenalina shi nu mai judeca...cam asta e parerea mea despre cursele de aici!
Old 25-07-04, 20:16   #24
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

cam asha este... shi sa nu uitam... multzumiri echipei de spectatori... de la tzara... inarmatzi cu pungi de smeintze shi beri la 2.0 turbo, care auvenit cu peujosu' din satu' vecin... poate data viitoare va facetzi shi pancarde cu numerele de inmatriculare sa shtim cu cine tzinetzi....
Old 26-07-04, 03:37   #25
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

haha si aici e la fel... vin homies cu biclele alea alea
EvLSant0S is offline   Reply With Quote
Old 26-07-04, 07:04   #26
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

loool... da man... da homies deashtia cu clop de paie...
Old 28-07-04, 23:32   #27
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

bah de ce sunteti rai? cursele de cai erau intr-o vreme la mare pret!! alea nu sunt ilegale?
n0namee is offline   Reply With Quote
Old 29-07-04, 10:33   #28
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

pai shi acuma-s tot curse de cai... cai putere... mai multzi, mai putzini... catzi or fi...
Old 29-07-04, 18:07   #29
Morro

Stage 5

Morro's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"n0namee\"
bah cam ciudata chestia asta cu infiltratu ... mai ales ca din textul ala mie mi se pare ca erau mai multe masini de politie. chiar nimeni nu le-a vazut?
Bai cand am fost si eu ultima data la ilegale acum vreo 3 ani de zile, am vazut o faza super tare. Dupa ce s-a fugit de vreo 2-3 ori dintr-un anume loc ca cica GARDA si defapt nimic ... s-a mers in alta parte, unde este si o trecere cu cale ferata ,daca stiti la ce loc ma refer. Si cursele se tineau in directia opusa caii ferate ... multe masini ... foarte multa lume .... masinile parcate pe lateralele drumului (care este destul de lat). Binenteles ca toata lumea era buluc la start si se uita dupa masinile care se dadeau. La un moment dat fix in spatele multimii s-au aprins girofarele. Adica la 1 metru, nu la 50. A fost foarte tare. Toata lumea a disparut (si era foarte multa dupa cum am spus) in vreo 20-30 de secunde. Politistul iesise din masina si nu stia ce sa faca ... Pana la urma l-au ales pe unu, care tocmai se daduse, si l-au oprit pe el (un baiat cu un nissan almera parca, care era prima data si el la curse ... saracu). Oricum ideea e ca politistii aia au ajuns in spatele nostru atat de aproape ca nici lor nu cred ca le-a venit sa creada, deci ... se poate.

... masina de familie in 5 usi ...
Morro is offline   Reply With Quote
Old 29-07-04, 18:27   #30
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

exact asha s-a intamplat shi la noi acum ultimadata... mashina de politzie a ajuns chiar in intersectzia de unde se dadea startu'... shi dupa ce au plecat cei doi care se dadeau... au aprins girofaru shi tai-o dupa ei...
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -