buna intrebare............
proprietaru B 55 WAY zice k pe 800m face orice M5 . culmea........ cica B 55 WAY e stock......... ce ziceti ? incostient sau surprize pe sub capota..?
oricum, eu inclin spre inconstienta din moment ce ala cu M3 zice k cu porsche care l-a avut inainte ( B 55 WAY) facea ferrari F355 GTS soprts edition
Mda , cred ca ala cu M3 are o problema la bibilica sau daca nu habar nu are de motoare si masini.
As vrea sa vad si eu niste poze cu m3-u daca se poate .
Mai am o intrebare . Am vazut in multe imagini masini cu numarul xx xx WAY . E o familie sau sunt prieteni sau despre ce e vorba ?
Se prea poate sa fie doar inconstienta sau poate cine stie sa ne asteptam la vre-o surpriza din parte WAY -ului ... nu se stie nicodata de unde sare lupul ... sau poate ca ala cu m3-u e Dus rau cu pluta sau e vre-un bosorog senil .... lol as vrea sa vad shi eu asta Respekt Alll!
grandpa: sorry dar nu am nici o poza cu el... oricum, la exterior e M3 stock cu jenti de M3 pe 19\".... si e negru......
auziti alte doua perle scoase de proprietaru B 55 WAY (M3)........
cica deoarece are jenti pe 19\" el face M5 care are jenti cu diametu mai mic ca la el, o rotatie de roata insemna mai mult decat la M5..... ( )
si alta.............. cica, cand avea el porsche ala argintiu cu acelasi numar, al dreacu porschan face si o hayabussa pana la 200 km\\h......
si culmea............... omu nu e bosorog senil.......
eu unul, nu cred nici in ruptul capului k ragalia aia de M3 poate face un M5
ramane de vazut rezultatul, (asta in cazul in care rausim sa il prindem pe WAY si sa il provocam la o cursa......k de fiecare data cand ne-am intalnit cu el a dat-o in scuze............. k am treaba, gagica etc etc...)
Poate omul are un M3 GTR de 350 CP si putin modificat si poate asa spera sa faca un M5 stock care are undeva la 410 CP
GTR ?? in nici un caz.......... stiu masina destul de bine pt k omu vine p ela mine pe la bloc si e un M3 cu motor de 330 cai ......
el mzeaza pe faptul k stie sa schimbe si k e mai usoara masina
lolza
oricum, e un nebun din moment ce a facut afirmatiile pe care le-am scris mai sus.....................