In curand se organizeaza cea mai mare cursa ilegala din Craiova (o sa vina multe masini si din alte orase apropiate)! S-a lansat o campanie impotriva acestor curse (posturi TV nationale, ziare locale, politia a facut ceva dosare - 24 am inteles) si eu impreuna cu cea mai mare parte a baietilor care merg la aceste curse (SI CARE SE DAU!!!) vrem sa aratam ca se pot face in Craiova curse la nivelul celor din Bucuresti sau chiar mai mari si ca nu pot fi oprite de nimeni!
Speram ca la aceasta cursa ilegala sa stringem un numar foarte mare de masini din toata tara pentru a nu putea fii impiedicati de nimeni!
Pentru cine vrea sa vina la Craiova sa participe la aceasta cursa, mailul meu este
codrut80@yahoo.com. Am sa intru pe toate forumurile exact in ziua in care o sa se tina cursa si o sa anunt (nu mai devreme de 2 saptamani)!
Am mai reusit sa facem asa ceva in urma cu 3 ani impreuna cu regretatul KOS (multi dintre voi poate l-ati cunoscut - avea un Seat Leon gri, made by C&C) cind toata politia Doljului toata noaptea a fost dupa noi si nu a avut ce sa ne faca...
Sper sa ne sprijiniti!!!Multumesc mult!!!