02 ian - Off-road session Bucuresti cu final neasteptat
Se da un Ford Bronco si urmatoarele personaje:
MMS la volan
Hondarul copilot
JKV adormit
RUS rescue man
... si putin chef de adrenalina pe off-road.
Ce s-a intamplat ? Dupa vreo 500 de m pe teren foarte accidentat, s-a rupt directia masinii. Motorul mergea, cu rateuri ce-i drept, dar mergea... insa... cum a fost scoasa masina si tractata, merita vazut in filme (se pot vedea cu quick time).
Chiar merita sa vedeti cat de nebuna este lumea !!!!!!!
Hondo: de tine stiam ca esti dereglat, stiam si de mms ca nu prea e normal, de JKV de asemenea, da' cu saraca masina, ce-ati avut de ati facut-o la fel ca voi?
Bronco-ul este a lui MMS, ne-am impotmolit, se rupsese directia, l-am sculat pe JKV, am mancat un sandwich si ne-a scos RUS de acolo, avand un Jeep si el, ca numai asa mergea.
De ajuns acasa ?? Nicidecum. Am tractat-o cat s-a putut, dar e cam greu sa tractezi cu spatele o masina fara directie deloc, nu ?? Se facuse coada, masinile o luau pe trotuar, asa ca am renuntat in fata la Porsche Romania si am lasat masina acolo.
In curand, cum se face masina, o sa va arat de fapt ce doream sa facem... Dar nu am mai ajuns...
daca fac rost de o bascula in seara asta iau cazanul ala de acolo si maine ai ce mi-ai cerut
cand a venit laa la mine nu avea nici pozitie, nici faza scurta, nici semnalizare misto antifurtul
si inca ceva, sa scapi de filtrul ala de aer foarte repede, cauta o carcasa cu filtru stock