LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte |
15-12-05, 10:20
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Locuri de nabadai, drifturi, cerculete la munte - propuneri
Mai toti o sa mergem la munte. Hai sa spunem aici care locuri, parcari, etc ar fi bune de o joaca in zapada, asa cum ne place noua.
Ce ziceti ???
|
|
|
15-12-05, 11:18
|
|
Stage 5
|
|
|
|
15-12-05, 12:10
|
|
Super Moderator
Stage 5
|
|
|
|
15-12-05, 12:50
|
|
Stage 2
Member of: [Insomnia]
|
Parcarea mare din Poiana Brasov (cum intri in Poiana pe dreapta) se preteaza acestui gen de activitati Noaptea in general e destul de libera (si necuratata) iar daca nu sunt prea multe masini si \"scandalul\" e mentinut la cote decente nici politia nu comenteaza prea tare.
In orice caz, chestia trebuie facuta dupa ora 12 (noaptea), cand nu mai circula autobuzul brasov-poiana pentru ca acesta are acolo statie si s-ar putea sa apara ceva probleme daca il \"incomodati\".
|
|
|
15-12-05, 21:11
|
|
Stage 5
|
Re: Locuri de nabadai, drifturi, cerculete la munte - propun
[quote=\"d3vilish_lips\"]
Quote:
Originally Posted by \"Hondarul\"
Mai toti o sa mergem la munte. Hai sa spunem aici care locuri, parcari, etc ar fi bune de o joaca in zapada, asa cum ne place noua.
Ce ziceti ???
|
....
sincer cel mai bun loc Transfagarasanul ptr drift`uri.....si parcarea din Poiana Bv in statia de autobuz(e una sg) ..... ptr cerculete
|
|
|
18-12-05, 03:51
|
|
Dream Squad Member
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Dream Squad] [Honda]
|
eu as mai propune si parcarea de la \"Fulg de Nea\" sau cea de la \"telescaun\" din Predeal. ambele sunt la baza partiei iar noaptea de multe ori sunt pustii si e loc destul...
|
|
|
18-12-05, 13:18
|
|
Stage 5
Member of: [Extreme Racing]
|
Pe urcarea spre Poiana, la cabana Caprioara mai e o parcare mare
|
|
|
19-12-05, 12:24
|
|
Stage 5
|
Re: Locuri de nabadai, drifturi, cerculete la munte - propun
[quote=\"d3vilish_lips\"]
Quote:
Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
Quote:
Originally Posted by \"Hondarul\"
Ce ziceti ???
|
....
sincer cel mai bun loc Transfagarasanul ptr drift`uri.....si parcarea din Poiana Bv in statia de autobuz(e una sg) ..... ptr cerculete
|
si totusi din umilele mele cunostinte, parca transfagarasanul este inkis pana prin mar-apr sau a si subscriu la ce a zis hondarul cu sinucidere si colin mcrae
|
01-01-06, 23:28
|
|
Stock
|
eu propun daca vreti sa ma ajutati cu informatii despre cum sa intru intr-un club al celor care fac curse ilegale in iasi.care doreste sa ma ajute (si daca ma ajuta ii raman dator) sa ma contacteze la adresa de e-mail andiroland_iasi@yahoo.com va rog am inebunit de cand caut pe cineva care sa ma ajute
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rooooooooooooooooooooooooooooooooooggggggggggggggg ggggggggggggggggggg
|
|
|
02-01-06, 11:08
|
|
Super Moderator
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"andu7zu\"
eu propun daca vreti sa ma ajutati cu informatii despre cum sa intru intr-un club al celor care fac curse ilegale in iasi.care doreste sa ma ajute (si daca ma ajuta ii raman dator) sa ma contacteze la adresa de e-mail andiroland_iasi@yahoo.com va rog am inebunit de cand caut pe cineva care sa ma ajute
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rooooooooooooooooooooooooooooooooooggggggggggggggg ggggggggggggggggggg
|
super tare !!!!!!
fa un topic MARE de tot cu intrebarea cine face curse ilegale ???
|
|
|
02-01-06, 13:09
|
|
Stage 3
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
asa Hondare...incurajeaza-l ) sa faca topic ) ..uite ca a facut..degeaba au cap... il tin acolo sa nu le ploua in gat.. )..frate..cum sa faci topic ) nu pot sa cred ca a fost asa dus..incat te-a ascultat
|
|
|
02-01-06, 18:07
|
|
Super Moderator
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"trankan\"
asa Hondare...incurajeaza-l ) sa faca topic ) ..uite ca a facut..degeaba au cap... il tin acolo sa nu le ploua in gat.. )..frate..cum sa faci topic ) nu pot sa cred ca a fost asa dus..incat te-a ascultat
|
vrei sa zici ca cei care ma asculta sunt dusi mei ?? lasa omul in pace, ca mai trebuie sa ne si amuzam, nu ?? Suntem off-topic
|
|
|
|
|