Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply

Thread Tools
Old 15-12-05, 10:20   #1
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Default Locuri de nabadai, drifturi, cerculete la munte - propuneri

Mai toti o sa mergem la munte. Hai sa spunem aici care locuri, parcari, etc ar fi bune de o joaca in zapada, asa cum ne place noua.

Ce ziceti ???
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 15-12-05, 11:18   #2
the_mav

Stage 5

the_mav's Avatar

eu propun traseul Sinaia - Cota 1400 si retur ...
the_mav is offline   Reply With Quote
Old 15-12-05, 12:10   #3
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

mai ales dupa ce halesti o ciorba de vacuta cu ardei si smantana, nu ??? Eu am zis de locuri de nabadai mane, nu de sinucidere nu toti estem McRae
Old 15-12-05, 12:50   #4
kozz

Stage 2

Member of:
[Insomnia]

Parcarea mare din Poiana Brasov (cum intri in Poiana pe dreapta) se preteaza acestui gen de activitati Noaptea in general e destul de libera (si necuratata) iar daca nu sunt prea multe masini si \"scandalul\" e mentinut la cote decente nici politia nu comenteaza prea tare.
In orice caz, chestia trebuie facuta dupa ora 12 (noaptea), cand nu mai circula autobuzul brasov-poiana pentru ca acesta are acolo statie si s-ar putea sa apara ceva probleme daca il \"incomodati\".
kozz is offline   Reply With Quote
Old 15-12-05, 21:11   #5
d3vilish_lips

Stage 5

d3vilish_lips's Avatar

Default Re: Locuri de nabadai, drifturi, cerculete la munte - propun

[quote=\"d3vilish_lips\"]
Quote:
Originally Posted by \"Hondarul\"
Mai toti o sa mergem la munte. Hai sa spunem aici care locuri, parcari, etc ar fi bune de o joaca in zapada, asa cum ne place noua.

Ce ziceti ???
....
sincer cel mai bun loc Transfagarasanul ptr drift`uri.....si parcarea din Poiana Bv in statia de autobuz(e una sg) ..... ptr cerculete
d3vilish_lips is offline   Reply With Quote
Old 18-12-05, 03:51   #6
Achim
Dream Squad Member

Stage 5

Achim's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[Honda]

eu as mai propune si parcarea de la \"Fulg de Nea\" sau cea de la \"telescaun\" din Predeal. ambele sunt la baza partiei iar noaptea de multe ori sunt pustii si e loc destul...
Achim is offline   Reply With Quote
Old 18-12-05, 13:18   #7
Carmen

Stage 5

Member of:
[Extreme Racing]

Pe urcarea spre Poiana, la cabana Caprioara mai e o parcare mare
Carmen is offline   Reply With Quote
Old 19-12-05, 12:24   #8
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

Default Re: Locuri de nabadai, drifturi, cerculete la munte - propun

[quote=\"d3vilish_lips\"]
Quote:
Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
Quote:
Originally Posted by \"Hondarul\"

Ce ziceti ???
....
sincer cel mai bun loc Transfagarasanul ptr drift`uri.....si parcarea din Poiana Bv in statia de autobuz(e una sg) ..... ptr cerculete
si totusi din umilele mele cunostinte, parca transfagarasanul este inkis pana prin mar-apr sau a si subscriu la ce a zis hondarul cu sinucidere si colin mcrae
Old 01-01-06, 23:28   #9
andu7zu

Stock

eu propun daca vreti sa ma ajutati cu informatii despre cum sa intru intr-un club al celor care fac curse ilegale in iasi.care doreste sa ma ajute (si daca ma ajuta ii raman dator) sa ma contacteze la adresa de e-mail andiroland_iasi@yahoo.com va rog am inebunit de cand caut pe cineva care sa ma ajute
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rooooooooooooooooooooooooooooooooooggggggggggggggg ggggggggggggggggggg
andu7zu is offline   Reply With Quote
Old 02-01-06, 11:08   #10
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"andu7zu\"
eu propun daca vreti sa ma ajutati cu informatii despre cum sa intru intr-un club al celor care fac curse ilegale in iasi.care doreste sa ma ajute (si daca ma ajuta ii raman dator) sa ma contacteze la adresa de e-mail andiroland_iasi@yahoo.com va rog am inebunit de cand caut pe cineva care sa ma ajute
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rooooooooooooooooooooooooooooooooooggggggggggggggg ggggggggggggggggggg
super tare !!!!!!

fa un topic MARE de tot cu intrebarea cine face curse ilegale ???
Old 02-01-06, 13:09   #11
trankan

Stage 3

trankan's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

asa Hondare...incurajeaza-l ) sa faca topic ) ..uite ca a facut..degeaba au cap... il tin acolo sa nu le ploua in gat..)..frate..cum sa faci topic ) nu pot sa cred ca a fost asa dus..incat te-a ascultat
trankan is offline   Reply With Quote
Old 02-01-06, 18:07   #12
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"trankan\"
asa Hondare...incurajeaza-l ) sa faca topic ) ..uite ca a facut..degeaba au cap... il tin acolo sa nu le ploua in gat..)..frate..cum sa faci topic ) nu pot sa cred ca a fost asa dus..incat te-a ascultat
vrei sa zici ca cei care ma asculta sunt dusi mei ?? lasa omul in pace, ca mai trebuie sa ne si amuzam, nu ?? Suntem off-topic
- Copyright 2024 4Tuning -