Gaborii ne considera un pericol public, dar de ce? Nu spargem banci, nu dam in cap pe strada, ci pur si simplu ne intalnim sa vorbim si sa ne mai intrecem din cand in cand. Dar de fiecare data nu periclitam siguranta altora, deoarece traseele sunt alese cu grija si sunt foarte ferite de pietoni, sau alti soferi. Fiecare are o manie si nimeni nu are de comentat ceva, iar cand vine vorba de noi(maniaci ai soselelor), se lasa cu scantei........DE CE?
De exemplu columbofililor(exemplul asta mi-a venit in cap....cam pueril daca stau sa ma gandesc, dar a fost primul lucru la care m-am gandit) le-a zis cineva ceva? Va spun eu ....NU. Atunci cu noi ce tot au, de ce nu ne lasa in pace? Si oare cati gabori au porumbei si participa la concursuri, sau cresc pur si simplu pasari pentru ca au o pasiune? Multi, cred ca asta ar fi raspunsul.
Oare chiar suntem un pericol public?
Voi ce credeti???
RESPEKT!!!