Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Satu Mare

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 13-01-08, 23:36   #1
valineamtsm

Stage 5
 
valineamtsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 304
Smile Automobilele viitorului! Combustibili ai viitorului!

Pe acest thread ash dori sa postam si sa ne ajutam cu informatii legate de ENERGIA NECONVETIONALA pe care o poate folosi un automobil pentru a se pune in miscare sau combustili neconventionali.
Sunt foarte multe modalitati de a pune in miscare un automobil.
In afara de combustilii obisnuiti pe care ii folosim si care ne polueaza mediul inconjurator de exemplu benzina si motorina, pana la instalatia pe gaz cu ditamai buteliile din portbagaj pe care unii le folosesc pt a avea mai multi bani in buzunar, pot sa apara si alte tipuri de combustibili.

Primul pas sa facut prin adaugarea de BIO COMBUSTIBILI pe lista de consum a cetatenilor europeni. Cine nu a auzit de Bio-Diesel? Un combustibil atat de bine cotat pe piata europeana si aducand beneficii enorme (poluarea mediului in scadere) si reducerea costurilor de deplasare. Ati stiut ca pe acest combustibil nu se pot aplica accize? Statul roman nu este interesat de acest combustibil si se bucura de nepo****ritatea lui si de insuccesul lui pe piata din Romania! Daca ar putea sa puna accize, atunci precis ar face ceva guvernul nostru pt al mediatiza! Nu uitati! Este un combustibil natural obtinut din plante, un bio combustibil. Pretul unui litru de biodiesel, este mult mai mic fata de cel al unui litru de motorina.
Biodieselul se obtine din uleiul semintelor de soia,rapita, floarea soarelui, palmier, etc. Acest ulei crud poate fi folosit direct in motoare, pana la 100% in perioada de vara si in combinatie (40%) cu motorina iarna. De aici rezulta un combustibil mult mai putin poluant si mult mai ieftin.
__________________
Am o tara s-un dor greu sa ma vad o data zmeu!

Renault 19 Cabriolet & Trabant 601 Cabriolet
valineamtsm is offline  
Old 14-01-08, 00:14   #2
valineamtsm

Stage 5
 
valineamtsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 304
Thumbs up Re: Automobilele viitorului! Combustibili ai viitorului!

Automobile electrice?
Da! S-au auzit foarte multe despre aceste masini care au autonomie scazuta sau distantele scurte pe care le poti parcurge cu aceste automobile. Ce sa mai zici atunci de demarajul lor care era de-a dreptul nemultumitor. Dar toate aceste lucruri se schimba, treptat treptat in bine. Pana si alimentarea lor extrem de rapida sa rezolvat.

Mai concret; O firma a produs un American Muscle: Ford Mustang (ultimul model).

Performante:0 to 60 in 4 seconds! adica de la 0 la 100 km/h in 4 sec.
Zero Emissions - Zero emisii
450 HP Electric Power -450 de cai putere electrica si cuplu enorm
Halogen lights - Halogene
Custom leather seats - Scaune cu tapiterie de piele modificate
Fiberglass hood & air scoops - capota fibra de sticla si prize de aer la fel

EC-R300E Mustang Fastback
Fully Electric - Raw Power - Zero Emissions

pret:100.000$

La aceasta masina nu se platesc taxe de prima inmatriculare si nici la masinile cu motoare hibride (benzina+electric)!

Alte detalii in limba engleza:
The first "Mean Green" electric car... American muscle with eco-friendly power. You're looking at another car making ElectricCars.com history! This car is a landmark change in the world of electric transportation... Be one of the first owners of this amazing work of engineering, tradition and craftsmanship...


Specifiations

Manufacturer: Ronaele
Model: 2008 ECR450E
Passengers: 4
Est. Max. Speed: 120 mph (193 km/h)
Est. Acceleration: 0-60 4 secs
Motor Type: ELECT [ HP]
Transmission: Automatic
Est. Max. Range: 140 MILES (225 kilom)
Dimension (L*W*H): x x IN/LBS
Wheelbase:
Wheels / Tires: -
Brakes / Stop Dist: /
Turning Radius:
Est. Load Capacity:
Interior:
Electric System: -
Battery Type: LEADstd
Charger: 220V-External
Controller: -
Est. Charge Time: 3 hrs
Stereo: STD: CD PLAYER

Acest Ford Mustang nu cred ca e o rushine sa-l conduci(il poti vedea in poze).

Mai sunt si alte sute de modele de masini electrice inclusiv modele care au autonomie de 200-500 km parcurshi si o reincarcare a baterilor dureaza doar 10 minute!!! Incredibil? asha-i?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	300R.jpg
Views:	108
Size:	144.7 KB
ID:	425482   Click image for larger version

Name:	r300motor.jpg
Views:	212
Size:	72.7 KB
ID:	425483   Click image for larger version

Name:	r450a.jpg
Views:	91
Size:	75.0 KB
ID:	425484  

Click image for larger version

Name:	ronback1.jpg
Views:	108
Size:	64.0 KB
ID:	425485  

Last edited by valineamtsm; 14-01-08 at 00:16.
valineamtsm is offline  
Old 14-01-08, 02:06   #3
valineamtsm

Stage 5
 
valineamtsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 304
Exclamation Re: Automobilele viitorului! Combustibili ai viitorului!

Automobilele cu motoare pe APA! Da stiu! Vi se pare o aberatie! Dar chiar exista inclusiv in Romania, motoare pe APA si chiar si motorul pe branza facut de nea tzaranu in hangaru lui din varfu muntelui!
Acest este cel mai controversat motor! Motorul pe APA!

Ash putea sa incep aici cu americanul care si-a facut motorul pe apa, si multi altii prin diferite metode.

La noi in tara sunt cateva masini cu motorul pe apa si o motocicleta!

O Dacie (model 1300)de exemplu, facuta de un inginer care a folosit metoda de descompunere a H2O prin CALEFACTIE. Dupa ce porneste motorul pe benzina, il lasa sa se incalzeazca pana la o anumita temperatura dupa care trece la alimentarea pe apa. Simplu! Nu? Foloseste ceva asemanator cu principiile care sunt folosite la locomotivele pe aburi

Mai este o Dacie care functioneaza tot pe apa dar proprietarul nu vrea sa spuna metoda de alimentare.

Si acum va prezint motocicleta pe APA care a fost vazuta pe anumite strazi din Romania la viteze demne de invidiat de orice pamantean.
Motocicleta a fost realizata de un roman de al nostru care a fost in Legiunea Franceza cativa ani.
Tipul acumuland si experienta in legatura cu energia neconvetionala folosita in cea mai "ciudata" armata, adica in Legiune, si-a pus capul la contributie si a realizat aceasta motocicleta super tehnologizata.

Motocicleta atinge peste 300 la ora si prinde 100 km/h in aprox. 2 secunde!

Reactia chimica de descompunere a apei, este ajutata de o pila "atomica", care este activata in momentul apropierii ei de H2O! Astfel el nu are nevoie de energie electrica pt a face o hidroliza! Randamentul e maxim, in urma descompunerii rezultand APA DURA care intra in alt rezervor decat cel de apa normala (H2O), pe care o poate vinde la orice institut de Fizica atomica! Deci el, nu doar ca are randament energetic maxim si are un consum foarte mic de apa, dar mai si produce Apa Dura(sau apa tare, depinde cum vreti sa-i spuneti), pe care o poate vinde pe bani frumosi!

In timp ce va ganditi la ce om normal poate sa calareasca aceasta bestie fara sa cada de pe ea, vine un raspuns incredibil!; are sistem de ghidaj ca la rachete Pe langa acest raspuns se poate realiza ca, proprietarul nu poate pica de pe ea sub nici o forma! Partea frumoasa e ca are cadrul din TiTaN si lantul si pinioanele din ZIRCONIU practic indestructibile!

Sistemul de pornire este personalizat de microprocesorul care citeste amprenta si cardul stapanului.

Motorul nu scoate deloc zgomot si astfel stapanul ia pus un sintetizator de tobe de esapament in functie de starea lui sufleteasca. Poate sa urle ca un Ferrari, ca un Lamborghini, ca un Harley, ca un Hayabusa, etc

Motorul acesta are cea mai mare performanta intalnita vreodata la un motor pe apa. Sa nu uitam ca principiul folosit la aceasta motocicleta este cel militar pe care nimeni nu il poate aplica cu bani marunti! Este acelasi principiu folosit la SUBMARIN! Energie atomica! Pila atomica folosita la aceasta motocicleta face aproape totul.

Exista si masina pe apa facuta de un japonez care respecta principiul de descompunere a apei in hidrogen si oxigen prin hidroliza (electroliza).

Sunt si altii care alimentarea o fac direct cu hidrogen si oxigen impreuna fara divizare la intrarea in carburator. Aceasta metoda e cunoscuta ca metoda Brown. In urma hidrolizei rezulta hidrogen si oxigen care in majoritatea cazurilor din cauza ca e mic randamentul de producere a gazului HHO este folosita si impreuna cu combustibil poluant, benzina. Unii se bucura ca totushi au scazut consumul de benzina la jumatate si se bucura de randamnetul si realizarile pe care le au!
Altii nu sunt multumiti cu randamentul obtinut si cauta imbunatatirea sistemului (sa produca mai mult hidrogen) pe care l-au realizat si obtin (foarte putini) o hidroliza perfecta cu randament maxim si ishi pot pune in miscare mashina cu APA! DOAR cu APA!

Bun bun o sa-mi zica toti! Dar noi nu putem face nimic?
DACA VREI POTI !

Sunt multe proiecte pe internet de motoare cu apa si multi doresc sa le realizeze !
Cel mai reusit proiect (parerea mea) pe care l-am studiat pana acum, este proiectul HYDROSTAR! Este disponibil si pe internet contra cost sau gratis depinde pe unde il cautati! Are aproape 100 de pagini si este unul care se apropie cel mai mult de adevar! (cu mici modificari functioneaza perfect)! Este un proiect care se bazeaza pe hidroliza apei si scoate un randament foarte bun.

Spre fericirea iubitorilor de performante vreau sa mentionez ca hidrogenul este un gaz net superior carburantului Benzina! Este violent si arderea este mai puternica! Deci faci BOOST si te poti bucura si fara nitro dar trebuie sa-l controlezi acest gaz in mod electronic sau computerizat, daca nu, te poti trezi cu o explozie! In cel mai bun caz ramai cu motorul spart, piston iesit prin capota sau in cel mai rau caz nu mai scapi cu viata. Deci atentie!

Hidroliza, descompunerea apei in hidrogen si oxigen, se poate face chiar si la 12 volti dar! doar pe anumite frecvente, pt ca altfel nu aveti randament si nu produceti destula cantitate de gaz! Pt aceasta aveti nevoie de un generator de frecventa foarte precis executat si de foarte buna calitate care sa genereze frecvente intre valorile 15 KHz la 20 KHz!
Aveti nevoie si de o anumita presiune (65 PSI recomandabil), si capul pistonului nu are voie sa atinga in nici un caz 400 de grade (trebuie sa fie monitorizat continuu).

Elementii de hidroliza, care vin in contact direct cu apa, trebuie sa fie de foarte buna calitate, altfel o sa aveti probleme si va trebui sa le faceti intretinerea periodica mult prea repede poate chiar saptamanal (normal se face o data pe luna, curatarea elementilor).

Foarte multe video clipuri cu motoarele pe apa, hidroliza apei, sau descompunerea ei pt un randament cat mai bun, al alimentarii unui automobil, gasiti pe youtube si google si pe multe alte site-uri.
Bafta

Nota finala: Normal motoarele pe APA sunt urmashele motoarelor pe aburi! Nu ar mai trebui sa ne mire ca se incearca sabotarea intrarii lor pe piata pt ca atunci nimeni nu ar mai depinde energetic si toata lumea ar fi libera! Companiile petroliere sunt primele care doresc stoparea lor, inclusiv a motoarelor electrice dar acestea din urma au scapat de sub control datorita poluarii care deja a ajuns la cote maxime pe acest pamant. Toata lumea se da la o parte cand aude de motorul pe apa! Exista o frica stupida ca va veni sa te casapeasca ditamai omul de la vreo companie petroliera! Scapati de aceasta frica! Incercati si voi sa faceti ceva cu energie aleternativa sau prin metode neconventionale sa obtineti miscare, energie! Nu spune NU! Incearca!

Incurajare: Nu ai de ce sa te mai framanti! Daca nu vrei sa te apuci de un asemenea proiect poti sa-ti cumperi o masina electrica si sa iti reincarci bateriile direct prin panourile fotovoltaice (panourile solare), prin energia eoliana (cu morile de vant), sau prin hidroturbine (actionate de un izvor sau de cursul unei ape). Si uite cum ai scapat, si nu mai depinzi energetic!
valineamtsm is offline  
Old 14-01-08, 02:14   #4
valineamtsm

Stage 5
 
valineamtsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 304
Default Re: Automobilele viitorului! Combustibili ai viitorului!

Aptera electric car! Cauta pe google pt mai multe informatii!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ApteraVehicle1Wallpaper.jpg
Views:	149
Size:	736.5 KB
ID:	425522   Click image for larger version

Name:	ApteraVehicle2Wallpaper.jpg
Views:	114
Size:	454.1 KB
ID:	425523  
valineamtsm is offline  
Old 14-01-08, 02:49   #5
valineamtsm

Stage 5
 
valineamtsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 304
Default Re: Automobilele viitorului! Combustibili ai viitorului!

TESLA ELECTRIC CAR

Tesla Roadster Specifications* Style 2-seat, open-top, rear-drive roadster
Drivetrain Electric motor with 2-speed electrically-actuated-manual-shift transmission with integral differential
Motor 3-phase, 4-pole electric motor, 248hp peak (185kW), redline 13,000 rpm, regenerative "engine braking"
Chassis Bonded extruded aluminum with 4-wheel wishbone suspension
Brakes 4-wheel disc brakes with ABS
Acceleration 0 to 60 in under 4 seconds
Top Speed 125 mph
Range About 220 miles
(based on EPA combined city/highway cycle)
Battery Life Useful battery, 100,000 miles
Energy Storage System Custom microprocessor-controlled lithium-ion battery pack
Full Charge About 3.5 hours
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	3_4_front_1024x768.jpg
Views:	101
Size:	327.2 KB
ID:	425524   Click image for larger version

Name:	3_4_rear_1024x768.jpg
Views:	129
Size:	293.6 KB
ID:	425525   Click image for larger version

Name:	interior_1024x768.jpg
Views:	93
Size:	314.1 KB
ID:	425526  

Click image for larger version

Name:	overhead_1024x768.jpg
Views:	87
Size:	353.3 KB
ID:	425527  
valineamtsm is offline  
Old 14-01-08, 09:04   #6
gergo

Stage 5
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 456
Default Re: Automobilele viitorului! Combustibili ai viitorului!

Salutare,
este clar că viitorul este in acesti combustibili. Să nu vorbim numai de proiecte, o maşină care este deja pe drumurile Sătmarului, Lexus RX 400H, deci hybrid, foloseşte energia in timpul mecanismului de frānare, la semafor se opreşte motorul, şi, ceea ce m-a impresionat cel mai mult, pe lāngă finisajul exceptional al materielor, produce o accelerare constantă fără schimbări de viteze, rateuri şi trepidări, pānă in 200 km/h. L-am si felicitat pe proprietar pt alegere, că in loc de X5, Touareg, si alte prostii a ales o maşină extravagantă.
gergo is offline  
Old 14-01-08, 12:20   #7
valineamtsm

Stage 5
 
valineamtsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 304
Default Re: Automobilele viitorului! Combustibili ai viitorului!

Salut Gergo! Am vazut si eu Lexus-ul respectiv. Este o bijuterie
Si apropo iti datorez niste scuze pe care te rog sa le accepti dar cateodata imi ies si eu din fire si arunc cuvinte. Iarta-ma
valineamtsm is offline  
Old 14-01-08, 12:45   #8
valineamtsm

Stage 5
 
valineamtsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 304
Thumbs up Re: Automobilele viitorului! Combustibili ai viitorului!

Cautati zapworld pe google
Gasiti un Suv american denumit;

ZAP-X Electric Crossover SUV

Are 644 CP, viteza maxima 155 mph = 249.4 km/h, autonomie 350 mile = 563.2 kilometri, si reincarcarea acumulatorilor este posibila in doar 10 minute cu un incarcator special! "Rezervorul" il faci full cu 3,50$ in America ceea ce inseamna ca la noi in Romania poate costa dublu. Nu ma pun acuma pe facut calcule, dar oricum la noi in Romania ne costa cel mai mult energia electrica din toata Europa!

APX Light Weight Aluminum
Architecture Design
Electronic Braking System (EBS)
Rack and Pinion Steering
Solar Glass
Lithium Batteries
(Bio-degradable Non-Explosive)
Power Windows
Power Door Locks
Power Steering
GPS
On Board Carputer with Full Entertainment System
Dimensions
Length: 15 4 (4697 mm)
Width: 6 8 (1852 mm)
Wheel base: 8 9 (2700 mm)
Track: Front 5 1(1554 mm)
Rear 5 1(1556 mm)

While the marketing department could have worked harder on branding, the ZAP-X electric car has features that more than make up for the cheesy name. ZAP, a California electric car company, is expected deliver the ZAP-X with up to 644 ********** and an all-wheel drive option using one electric motor per wheel. The ZAP-X will have a top speed of 155 miles per hour and a range of 350 miles. However, the real kicker is a 10 minute rapid recharge time with an expected cost of $3.50 for a full tank of electrons.

In addition to all this, they continue to market to EcoGeeks with an onboard computer to provide “Wi-Fi, Bluetooth, high definition video” and the usual ports for your iPod and other gadgets. Lastly, ZAP is using a special glass, which allows the windshield and other windows to provide a small amount of solar energy to the car.

So how do they do it? The ZAP-X is only slightly larger than a Prius and uses an award winning, Lotus designed all-aluminum chassis, making it very lightweight. Also, they are integrating batteries from Altairnano, who have proven their “nanotech-based batteries” in other electric vehicles.

The real key to producing such an amazing vehicle is getting people to pay for it. This is, likely, the first entirely practical electric vehicle, until you factor in the price: $60,000.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	zapx.jpg
Views:	118
Size:	20.0 KB
ID:	425727  
valineamtsm is offline  
Old 14-01-08, 19:30   #9
demian

Stage 4
 
demian's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 269
Default Re: Automobilele viitorului! Combustibili ai viitorului!

salut intradevar aceste motoare is de viitor dar as vrea eu sa vad cam cand o sa existe doar asa ceva pt ca nu cred ca guvernantii celor mai poluante tari o sa renunte asa de usor la petrol, eu am fost cu un toyota prius din 2003 hibrid asa de silentioasa era ma impresionat foarte tare plus ca avea un consum foarte mic, de tesla am auzit si eu pacat ca inca is foarte scumpe cinestie peste vreo 20 30 de ani o sa fie mai ieftina
demian is offline  
Old 15-01-08, 00:04   #10
valineamtsm

Stage 5
 
valineamtsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 304
Talking Re: Automobilele viitorului! Combustibili ai viitorului!

Demian dragule, benzina si motorina nu stiu cat o sa ma fie prin statii si nu o sa avem de ales decat sa ne miscam cu motoarele neconventionale. Rezerva de titei e cam subtiata, de aceea americanii tot cauta sa intre pe alte teritorii (irak de exemplu) si sa isi mai scape cumva marile motoare consumatoare de benzina! Un analist politic si mare om de stinta (din pacate nu i-am retinut numele) sustinea urmatoarea idee; daca omenirea continua sa consume in acest ritm combustibili fosili o sa ajungem sa nu mai dispunem de aceasta forma de alimentare a motoarelor si in 5 ani intram in colaps zicea el. Oricum majoritatea stim ca resursele de titei sunt deja subtiate. Doar in kazakstan aveam resurse noi ca popor,am scris AVEAM, pt ca OMV-ul la cumparat cu 670 de milioane de euro tot Petrom-ul si inclusiv contractul incheiat cu kazakstanul l-am cedat in favoarea lor. Culmea ca noi ne-am vandut resursele noastre de titei si compania PETROM foarte bine apreciate in lumea intreaga cu doar 670 milioane de euro pe cand maghiarii doresc sa cedeze MOL-ul cu doar 20 MILIARDE de euro bani pe care compania OMV este dispusa sa-i vireze in visteria Ungariei deshi MOL este o companie de cel putin 50 de ori mai mica ca si Petrom-ul si de resursele de titei sa nici nu vorbim.
Dupa cum vezi nimik nu e in favoarea noastra decat sa trecem la energie alternativa sau complet bazata pe ecologie.
Oricum sunt convins ca Romania va renaste din propria ei cenusha deshi guvernantii is hotarati sa ne fure in fel si chip ba cu taxa de prima inmatriculare ba cu inmatricularea unei masini noi doar daca indeplineste normele de poluare euro 4 si asha mai departe. Mai departe scrie-n carte.
Bafta si sa auzim de bine!

PS: Asha o sa arate statiile de carburanti dupa vreo cativa ani ca si in poza atashata
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	257833_550x550_mb_art_R0.jpeg
Views:	126
Size:	135.2 KB
ID:	426584  
Attached Images
 
valineamtsm is offline  
Old 15-01-08, 07:39   #11
juana_man
No Limits racing team Member

Stage 5
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,698
Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[No Limits racing team]
[VW]
Default Re: Automobilele viitorului! Combustibili ai viitorului!

poti sa ne detaliezi ce intelegi prin pila "atomica" ?
juana_man is offline  
Old 15-01-08, 11:31   #12
gergo

Stage 5
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 456
Default Re: Automobilele viitorului! Combustibili ai viitorului!

Mai sunt 2 laturi interesante: una este legea fizicii, care presupune ca din 100 unităţi de energie nu se poate crea 101, ci o parte se transformă īn mişcare (rotativă, in motor) in lumină, sunet, etc, si intrebarea principală, care tip de motor oferă cel mai mare randament de ardere. Pānă acum, nici motorul diesel nici Otto, nici diesotto, sau Wankel nu au reuşit să urce peste un randament de 50%.

Cealaltă latură este, bineinteles, cea de politică externă a SUA. Toyota Prius, produs in Japonia, cu un consum real de 4.5 şi performante net superioare, dacă se va raspāndi si in State, implică slăbirea puterii GM, Ford, etc, deci puterea Americii. Sunt ferm convins că sunt 100 de laboratoare care lucrează deja in astfel de proiecte de energie alternativă.
Si, am o presimtire că Vali lucrează deja pe un astfel de proiect, sau aşa ceva
gergo is offline  
Old 15-01-08, 12:57   #13
valineamtsm

Stage 5
 
valineamtsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 304
Default Re: Automobilele viitorului! Combustibili ai viitorului!

@gergo:
Legile fizicii pika toate gramada cand e vorba de experimentele lui TESLA! Inca nu sunt descoperite toate publicului larg si sunt tinute in mare secret de "baietii" americani! Tesla a descoperit inclusiv cum sa trimiti curent wireless, adica sa alimentezi orice consumator de energie electrica fara fir de la reteaua electrica! Pe ce lege fizica se bazeaza aceasta?

Un motor cu foarte mare randament este cel de la "baietii de la APTERA" care cu un galon de benzina, adica cu 3,7 litri de benzina au parcurs peste 300 de mile echivalentul a 482 de kilometri in regim mixt de functionare ( si cu motorul electric activat!) fara a realimenta masina cu benzina sau curent!. Pot sa am un singur regret! Masina nu e disponibila decat pt piata Californiana pt moment! Dealtfel masina parcurge 193 de km doar cu motorul electric!
Am exemplificat aceasta masina pt ca e singura pe care am descoperit-o care sa aiba un asemenea randament si sa fie in productie si sa fie si ieftina!
Apropo! Gergo! pot sa-ti spun mai multe de aceasta masina in particular O sa ramai impresionat!
Toate cele bune

@juana: Prin "pila atomica" se intelege pila radioactiva. Prefer sa nu am asha ceva in apropierea mea oricat de mari beneficii ash avea. Este exact principiul care se foloseste si la centralele atomice! Daca erai mai atent la detalii nu trebuia sa iti mai explic si cautai singur pe google. Am dat dovada de transparenta maxima si de bunavointa.


O zi placuta si studiu placut
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	3264766,h=236,pd=2,w=461.jpg
Views:	156
Size:	30.9 KB
ID:	426804  
Attached Images
 
Attached Images
File Type: jpg angry_man_w_computer.jpg (20.6 KB, 26 views)

Last edited by valineamtsm; 15-01-08 at 13:01.
valineamtsm is offline  
Old 15-01-08, 13:12   #14
juana_man
No Limits racing team Member

Stage 5
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,698
Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[No Limits racing team]
[VW]
Default Re: Automobilele viitorului! Combustibili ai viitorului!

si acuma te intreb asa direct, lucrezi la un proiect cu un motor care functioneaza cu apa?
juana_man is offline  
Old 15-01-08, 13:18   #15
valineamtsm

Stage 5
 
valineamtsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 304
Cool Re: Automobilele viitorului! Combustibili ai viitorului!

Quote:
Originally Posted by juana_man View Post
si acuma te intreb asa direct, lucrezi la un proiect cu un motor care functioneaza cu apa?
Prefer sa nu-ti raspund, ca sa nu dau curs discutiilor maestre! Eu cred ca fiecare are dreptul sa lucreze la orice doreste! Ai fost cam indiscret domnule operator - moderator
valineamtsm is offline  
Closed Thread



- Copyright 2024 4Tuning -