Clasament :
1) Autoturisme de fabricatie estica (Dacia, Oltcit, Aro, Lada, Trabant etc.) ;
2) Sub 1600 cmc. ;
3) 1601 – 1900 cmc. ;
4) Diesel - clasa individuala ;
5) peste 1900 cmc. ;
6) peste 1900 cmc. - Turbo ;
7) open - categoriile 5 si 6.
Autoturismele care au una dintre urmatoarele dotari : Turbo, Compresor, NOS, 4x4, vor fi incadrate in categoria imediat urmatoare.
Autoturismele care au cel putin doua dintre dotarile de mai sus vor fi incadrate cu doua categorii mai in fatza, conform clasamentului.
Orice neclaritatzi ce se ivesc izvorand din calculul incadrarii in clasament, datorate capacitatii cilindrice a unui anumit autoturism ce se inscrie, se vor rezolva la fatza locului.
Restul prevedeilor din regulament raman neschimbate.
In numele organizatorilor (eu si Gergo), in primul rand am dori sa multumim reprezentantilor 4tuning.ro pentru mediatizare, celor care ne-au ajutat la organizare, sponsorilor, firmei de paza si protectie (Big Security), drifterilor din Ungaria, spectatorilor si nu in ultimul rand participantilor (atat la expo-tuning cat si la concursul de accelerare) care au fost in numar cu mult mai mare decat ne-am fi asteptat ! Multumim inca odata !
Participantii, sponsorii, spectatorii fiind multumiti, consider ca show-ul a fost un succes, conditiile meteo au fost de partea noastra, inclusiv festivitatea de premiere a fost foarte cool
In mod special, as dori sa multumesc participantilor din alte judete ! Din pacate, ca si organizator, in cadrul show-ului nu am avut timpul necesar sa-i felicit personal pe toti pentru participare dar le multumesc pe aceasta cale : baietii din Oradea (care in cadrul expo-ului si la festivitatea de premiere, ne-au oferit un show pe cinste), Jeff din Timisoara (membru RoadRunners), Ionut din Bucuresti cu BMW e36, Robi din Baia Mare si baietii lui (Prostreet Tuning, multumim pentru ajutorul acordat), celor din Suceava (bravo pt. cupa obtinuta!), si imi cer mii de scuze (pt. "scapare") de la cei pe care nu i-am mentionat ! Multumesc inca odata !
Felicitari!Desi fiind primul din Satu Mare a fost unul de succes...participanti multi,spectatori la fel rezultand un show de calitate.Il asteptam pe urmatorul!
Numai bine.
Salutare, un reyumat reusit al evenimentului este pe: www.erdon.ro, este un articol in limba maghiară, click pe iconul "video" dreapta jos, merită văzut! Mai sunt si niste imagini frumoase!
Ete mare lucru! Ala care o filmat e de la Focus TV si il cheama Raul! Spuneti ca aveti numarul de telefon de la Vali cu decapotabila aia portocaliu cu albastru! numarul lui este 0746 - 481426.
Bafta si rabdare va doresc pana face montajul... daca nu cumva la facut deja...
Precis a facut deja ceva dvd
O mica precizare daca ne permiteti, mie si lui Gergo (cu mentiunea ca nu odata si nu de doua ori am solicitat la intalnirea de Vineri si nu numai, sa vina cineva sa filmeze la show, rugaminti ramase fara raspuns) :
Din moment ce NOI am fost organizatorii event-ului si NOI am fost cei care am rezolvat INCLUSIV filmarea, permiteti-ne sa ne ocupam TOT NOI si de dvd-ul respectiv, adica, daca tot nu am fost ajutati cu filmarea si daca tot am rezolvat-o intr-un final (si nu orice calitate - datorita lui Gergo), macar sa fie distrubuit un montaj cool (de care bine-nteles tot noi ne vom ocupa : vom plati, vom viziona, vom reface, vom reviziona etc...). S-a si discutat in acest sens cu cameramanul, deci nu dorim altceva decat putina rabdare si veti avea parte de vizionarea unui montaj de calitate, ok ?