Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Satu Mare

Reply
 
Thread Tools
Old 20-04-07, 17:20   #31
Alex2Fast4U

Stage 5
 
Alex2Fast4U's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 490
Default Re: In Atentia Tuturor ....

parerea mea e ca toata discutia a pornit de la nimik.. nu cred k a fost vreodata o cearta intre forumistii de pe SM.. Just Fun daca tu crezi k poti sa ne ajuti ca lucrurile sa mearga mai bine intre noi.. te rugam prezinta-te si eventual hai la o intalnire.. sa discutam pe larg aceasta problema..

P.S. @Just Fun: sa nu crezi ca prin tot ce am scris mai sus vreau sa te acuz de ceva sau sa iti aduc vreo jignire, dar asta e parerea mea personala despre aceasta situatie..

numa` bine baieti..
__________________

.::NO LIMITS RACING TEAM::. Satu Mare
-== Omul traieste cat traieste, dar spre sfarsitul vietii... moare ==-
Alex2Fast4U is offline   Reply With Quote
Old 20-04-07, 18:27   #32
Spark
Suzuki Driver

Stage 5
 
Spark's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 3,139
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]
Default Re: In Atentia Tuturor ....

parerea mea e ca ... sunt usere vechie .... care sunt de cand s-a infiintzat comunintatea locala satu mare ... ba mai mult ... chiar au ajutat ca aceasta sa aiba un loc special si bine definit pe forumul 4tuning

fiecare are dreptul sa spuna ce gandeste si ce parerea are ... asa cum Just Fun si le-a spus in aces tread ... asa si baietzii cu soundu`. ii normal sa existe si puncte de vedere in contradictoriu ... ca deh` ... de aia suntem oameni. nu totzi gandim la fel.

@Just Fun ... pana acuma lucrurile erau destul de ok pe aici, cu bune si rele. deci pana cand nu te prezintzi macar ... nu stiu ce sa zic ... cata valoare au spusele tale.
cum zic totzi ... hia sa te cunoastem ... stam la o vorba ... ne cunoastem ... si iti prezita fiecare punctul de vedere. poate avem de invatzat unul de la altul
dar pana atunci ....

salutare baietzi ...
Spark is offline   Reply With Quote
Old 20-04-07, 23:13   #33
valineamtsm

Stage 5
 
valineamtsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 304
Thumbs up Re: In Atentia Tuturor ....

Ce tot vreti cu omul din umbra? Sincer ... unii nu au tupeul sa se prezinte ca li frica sa nu fie batuti sau injurati sau aratati cu degetul asha cum ash fi putut patzi si eu.... Poate vrea sa steie in umbra! Sau poate vrea sa iasa la suprafatza si voi .... nu il incurajati...
Indiferent cine o fi... a nascut, a sadit, dar a si deranjat pe multi... de observator e bun, de moderator cred ca poate iara ar fi bun... cine stie ... poate chiar administrator... dar un lucru este cert! Oamenii au pareri diferite... pt ca vorba altora.... nu suntem toti la fel... Fiecare e cu temperamentul lui.... cu problemele lui (eu am problema cu taxele de prima inmatriculare de exemplu si daca la asta imi gaseste cineva ceva rezolvare il pup 24 din 24 cu jack daniels impreuna).Certuri o sa existe! Pupincuristi iara o sa existe! Si o sa mai existe si visatori ca mine! Si mai exista si altii care sunt prea echilibrati! Apoi fratilor.... de bine va urez! NUMAI practica ne omoara! (vorba lu Nea Savin ...fi iertat).
__________________
Am o tara s-un dor greu sa ma vad o data zmeu!

Renault 19 Cabriolet & Trabant 601 Cabriolet
valineamtsm is offline   Reply With Quote
Old 23-04-07, 22:09   #34
Byrons13

Stage 4
 
Byrons13's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 190
Default Re: In Atentia Tuturor ....

Just Fun: ai ratat tot sensul cuvintelor mele. ABSOLUT TOT. Incearca, te rog, sa le recitesti in ideea in care nu suntem nici eu nici tu niste complexati, ci niste oamenio cu capul pe umeri, si ti-am dat un raspuns usor cinic la intrebare. Cinismul nu se manifesta la intrebare, ci chiar sustinea ceea ce spui tu.
Byrons13 is offline   Reply With Quote
Old 24-04-07, 08:05   #35
Just Fun

Stock
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 9
Default Re: In Atentia Tuturor ....

Byrons13....eu la fraza asta m`am referit... "M-ai vazut pe mine sa bag vreo replica interesanta de cind am plecat din SM?"....daca o intelegi ..si daca iti dai seama....in rest no comment...of course....
Just Fun is offline   Reply With Quote
Old 24-04-07, 09:27   #36
Just Fun

Stock
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 9
Default Re: In Atentia Tuturor ....

Peace .... guy`s)))
Just Fun is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -