Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Satu Mare

Reply
 
Thread Tools
Old 06-07-11, 18:16   #1
attilaboot

Stage 4
 
attilaboot's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 288
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default 6-9 JULIE King of Europe Mariapocs Hungary

Festivalul Drift KoE RabócsiRing! (la 60km de Satu Mare)
Greece, Ukraine, Croatia, Bosnia, Switzerland, Germany, Italy, Czech Republic, Romania, Serbia, France, Bulgaria, Slovakia, Latvia, Ungaria.



King of Europe, adica regele Europei. Numele este familiar pentru mii de impatimiti de masini, astfel aceasta serie de prestigiu internaţional este prezent în Ungaria de cinci ani. Unicitatea constă în curse care trec prin Europa Centrală şi de Est, concursurile sunt, de obicei, printre cele mai prestigioase evenimente.
La 9 iulie, centrul atentiei este Máriapócs RabócsiRing KOE şi este de aşteptat să fie vizitat de concurenti din mai mult de 10 ţări.
Putem spune ca concurenti din ungaria sunt non-japonezen in schimb la KoE domineaza mai mult piloti cu masini japoneze dar putem zice ca masina este doar un instrument, conteaza mai degraba indemanarea si experienta.

Evenimentul este de patru zile si este organizat de Drift Hunakamo club, care promite un eveniment spectaculos, grandios şi unic in „sanctuarul” RabócsiRing!
Evenimentul principal se desfasura sâmbătă, iar înainte cu trei zile, incepind cu 6 iulie, va avea loc o tabără de antrenamente. Festivalul DRIFT este de patru zile, deci tuturor care doresc sa se trezească in fum de cauciucuri, le este recomandat camparea pe teritoriul pistei - pe gratis.

Anul trecut a avut un mare succes noul stil de „lupta” Team Drift. Aici, se lupta in echipe pentru a concura unul împotriva celuilalt, obiectivul nu este altul decât sincronizarea perfectă de alunecare.
Desigur, inevitabil programele de show nu pot lipsi! Fete frumoase, fierbinte, îmbrăcate sexi. Un temperament încălzit iar dacă aveti lipsa de adrenalina va asteapta Drift Taxi, iar setea se poate alunga cu o bautura energizanta Hell (d)răcit, care este si sponsorul principal al evenimentului.




Program
Deschiderea portii 09:00
Antrenamente Drift 09:00
Calificari 10:15
Spălare auto sexi 11:30
Taxi Drift 12:00
Parada concurentilor 13:00
Spălare auto sexi 13:30
Team Drift and show 14:00
Taxi Drift 15:30
King Of Máriapócs Drift top 32 16:30
Premiere 20:00

Pentru mai multe informaţii: www.driftfest.com

__________________
http://www.365hp.ro
attilaboot is offline   Reply With Quote
Old 11-07-11, 22:40   #2
attilaboot

Stage 4
 
attilaboot's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 288
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: 6-9 JULIE King of Europe Mariapocs Hungary

https://www.youtube.com/watch?v=tZBVi07SDOc
attilaboot is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -