Member of: [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team]
Re: Filmuletele noastre din SM
frumos frumos.....insfarsit m-am vazut si eu....ca la carte i-am facut,imi plac comentariile care se aud pe fundal:"ni ce mere bosmeg" si ce rade careva cand se da subaru cu audiul....ce o mers....aiaiai
Is faine fazle din filumete ... da ce o sar asa in al 2-lea film ala cu subaru .... si o mers fain usruletu lui Raul
Under VT nu ai filmulete cu golfu IV ala galben ?
__________________ Incepator in arta condusului !!!
interesante filmuletele samb...ma intreb dc posesorii unor astfel de masini nu fac parte din aceasta comunitate...nu vreau sa trag concluzii pripite deci nu o sa zic nimic...sper sa se alature si altii cu masini puternice si frumoase...ca sa creasca si comunitatea din sm...
interesante filmuletele samb...ma intreb dc posesorii unor astfel de masini nu fac parte din aceasta comunitate...nu vreau sa trag concluzii pripite deci nu o sa zic nimic...sper sa se alature si altii cu masini puternice si frumoase...ca sa creasca si comunitatea din sm...
chiar nu am inteles ce-ai vrut sa zici in filmulete era golful galben care la vremea respectiva era al meu. Filmuletele erau cam mari asa ca am rugat un prieten sa se ocupe de postarea lor, de aceea apare samb....
apropo criwar... da-mi id-ul tau sa mai vb ca dupa neantelegerile noastre din trecut ar fi cazul sa incepem acest an si altfel, bine-nteles daca si tu crezi de cuviinta.....