Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Alte cluburi > South racerS

Reply

Thread Tools
Old 05-05-06, 10:02   #16
Razvan_Nitro

Stage 2

Razvan_Nitro's Avatar

Default Re: Membrii Fondatori!

initial acest topic a fost creat pentru prezentarea membrilor fondatori si nicidecum pentru astfel de discutii sau certuri...dupa parerea mea toata lumea are loc in lumea sportului cu motor...unii vor sa organizeze, altii sa participe,etc...noi nu am pus pe picioare acest club doar pentru a face cuiva in ciuda ci pur si simplu vrem sa contribuim in maniera noastra proprie la promovarea curselor legale...unii poate o fac mai bine....nu e nici o problema..nu e nici o rusine sa inveti din experientele altora....toate aceste lucru vor avea ca efect organizarea unor evenimente auto de o mai buna calitate si asta cred ca e in favoarea atat a spectatorilor cat si a celor ce participa la astfel de evenimente.....urez succes tuturor cluburilor in tot ceea ce vor sa faca!
Razvan_Nitro is offline   Reply With Quote
Old 09-05-06, 12:05   #17
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

deja s-a intrat intr-o anumita tipologie cu cluburile...cand apare unul nou,apare si invidia si certurile....si nu isi au rostul pt. ca este loc pt toata lumea,desi unii nu realizeaza acest lucru...
baieti bafta in continuare si felicitari pt ceea ce incercati...
Old 15-05-06, 20:59   #18
dj16xxs

Vicepresedinte EXTREME RACING CLUB

Stage 5

dj16xxs's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Extreme Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by sandrei
deja s-a intrat intr-o anumita tipologie cu cluburile...cand apare unul nou,apare si invidia si certurile....si nu isi au rostul pt. ca este loc pt toata lumea,desi unii nu realizeaza acest lucru...
nu inteleg de ce te bagi fara sa sti despre ce e vorba...
dj16xxs is offline   Reply With Quote
Old 02-08-06, 01:52   #19
dj81bas

Stage 5

dj81bas's Avatar

ma baieti....mai lasati-le dracu de cluburi. eu nu fac parte din nici un club asa ca sunt cat se poate de impartial. pana la urma nu clubul detine o masina ci o persoana care baga bani, munca si timp pt a o face sa arate cat mai bine sau sa fuga cat mai tare. Eu nu inteleg de unde atatea neintelegeri intre membri diferitelor cluburi. iti da clubul vreun ban sa-ti faci masina??? NU, iti da clubul vreo medalie ca esti acolo???NU, iti pune clubul la dispozitie vreun garaj echipat unde poti sa-ti aranjezi masina moca??? NU, deci pana la urma cluburile voastre eu le vad pur si simplu o adunatura de prieteni care vor sa faca parte din ceva.
Ca fiecare organizeaza cate o cursa????.....pana la urma participati toti, indiferent de cine o organizeaza.
Si eu pot sa spun ca am club pana la urma pt ca am stikerele mele lipite pe o gramada de masini din oras si o data pe luna pot sa vb cu toti sa ne intalnim intr-o parcare, sa dam drumul la muzica si gata......am facut concurs.
Parerea mea e ca ar trebui mai mult sprijin din partea tuturor in activitatile din domeniu indiferent din ce club sau organizatie face parte.
dj81bas is offline   Reply With Quote
Old 14-12-10, 18:02   #20
morph_e30
Dacia Driver

Stage 3

morph_e30's Avatar

Member of:
[DACIA]

baietii baietii

salut

am si eu o intrebare va rog

aveti cumva in club un baiat de prin bucuresti cu o dacie super-nova parca care are un parasolar cu south racers? vreau sa stiu cine e ) ca are parcata masina langa scara mea si vreau sa stiu care cum e :>

sper ca nu e cu deranj :>

bafta:X

<3 E30 & E36
morph_e30 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -