ma baieti....mai lasati-le dracu de cluburi. eu nu fac parte din nici un club asa ca sunt cat se poate de impartial. pana la urma nu clubul detine o masina ci o persoana care baga bani, munca si timp pt a o face sa arate cat mai bine sau sa fuga cat mai tare. Eu nu inteleg de unde atatea neintelegeri intre membri diferitelor cluburi. iti da clubul vreun ban sa-ti faci masina??? NU, iti da clubul vreo medalie ca esti acolo???NU, iti pune clubul la dispozitie vreun garaj echipat unde poti sa-ti aranjezi masina moca??? NU, deci pana la urma cluburile voastre eu le vad pur si simplu o adunatura de prieteni care vor sa faca parte din ceva.
Ca fiecare organizeaza cate o cursa????.....pana la urma participati toti, indiferent de cine o organizeaza.
Si eu pot sa spun ca am club pana la urma pt ca am stikerele mele lipite pe o gramada de masini din oras si o data pe luna pot sa vb cu toti sa ne intalnim intr-o parcare, sa dam drumul la muzica si gata......am facut concurs.
Parerea mea e ca ar trebui mai mult sprijin din partea tuturor in activitatile din domeniu indiferent din ce club sau organizatie face parte.