Quote:
Originally Posted by MariusMKV
OFFTOPIC
Si inca doua post-uri doar de dragul de a aduna cat mai multe..
Nu stiu ce lagatura are tipul de diagnoza folosita in urma cu doua sapt si problema descrisa de el..
Chiar nu mai este nici un moderator care sa faca putin curat prin forumul acesta ?!
OnTopic
Cand clipeste martorul de bujii inseamna ca este o problema electrica cu stocare de eroare pe ECU. Nu are NIMIC de a face cu bujiile sau comanda lor. Cel mai frecvent astfel de defect este pe circuitul de frana, adica ori switch-ul de la pedala, ori becurile arse. In alte cazuri se recomanda o scanare.
|
Nu stiu ce lagatura are tipul de diagnoza folosita in urma cu doua sapt si problema descrisa de el..
Este un baiat in Buzau care se dadeam mare si tare pe partea de diagnoza , si mintea oameni ca masinile nu au nimic , avea o amarata de interfata usb KKL si idiotul nu avea nici macar driverele instalate deci nu putea scana. Daca baiatul a nimerit la personajul de mai sus mentionat ? Bine ca a plecat in Spania sau unde naiba spunea
Si revenind la subiect Marius are dreptate , de obicei ori senzorul de la pedala , becuri arse sau contacte imperfecte.
P.S. Nu imi este drag sa strang posturi , ba chiar mi-am inchis si propiul topic. Daca vrei sa mai vorbim Marius dai bataie pe mess tot id-ul ala il am, bineinteles daca ai timp si chef.