Quote:
Originally Posted by jORDyZ0r
Nu am fost data trecuta. Din ce am inteles ati fost in jur de 40 la prima benzinarie si apoi v-ati imputinat. Asta poate pentru ca nu ati fost organizati, nu ati stiut cum/unde sa mergeti. Daca ne strangem undeva sa vorbim, merge fiecare la treaba lui.
Ideal ar fi sa fie la fiecare benzinarie cineva care a fost si la protestul trecut sa stie ce si cum sa faca.
P.S: Tocmai am vorbit cu cineva are a fost si data trecuta la protest. O sa mai vina cu inca 6 amici si a anuntat protv si viata buzaului. O sa trimita reporteri.
|
apropo..din "ce ai inteles tu", nu ai inteles prea bine...am fost destul de bine organizati...40 de masini au spus la tv....au fost in jur de 30 la fata locului...am tinut blocat omv-ul ala cam 2 ore timp in care am inghetat de frig...in timp ce tu si altii stateati bine mersi la caldurica...
la petromul din bariera brailei nu era in program sa mergem...dar am zis hai si acolo....oamenii erau inghetati la propriu..si de aceea unii dintre ei au ales sa plece ...ASA CA:
NU ITI MAI DA TU CU PAREREA DESPRE CAT DE BINE SAU RAU A FOST ORGANIZAT...asta ti-o spun fara suparare..
p.s.1-sunt curios cati or sa vina vineri...
p.s.2-am fost prezent data trecuta acolo cum au fost si ziaristii de la tvr realitatea antena 1 si campus..asa ca vor fi si ei prezenti acolo....