Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [MACS] [Suzuki]
Re: Cum va gasiti mashinile dimineata in parcare?
roata taiata, roata sparta, bara spate lovita, bara fata lovita, usa portbagaj infundata, usi laterale infundate, slanina pe plafon....asta-i oferta turistica a buzaului, printre altele
Buzaul ca Buzaul, lume mai cu bun simt. In Bucuresti e beleaua: zgariata urat de tot pe capota, si azi cu stropi de var pe ea(cred ca vopsise unu' un gard pe acolo)
mama ce bucati i-am dat azi lu unu de dimineata (27.02.2007) gagiul se sprijinise de eleronul meu si incerca cu disperare sa il smulga ce o fi fost in mintea lui nu inteleg ca la urma urmei e doar un eleron stock de ford
Mie nu au ce sa imi faca la masina ca eu o tin in curte:P.Dar am tzinuto de cateva ori si in fata portii si maulasat fara capace si fara benzina.Asta e romanul sau tziganu nu ai ce ii face,doar sa ii dai vreo "petarda"calumea dar apoi vine cu politia ca lai batut degeaba.
foarte tare topicul
pana acuma am gasit la seat oglinda pe parbriz si cam atat.
la honda inca nimic dar stati sa vina vara.
oricum le-am explicat la draci din fata blocului ca le iau neamurile in **** si ca ii marchez pe viata daca apare vreo un semn de minge sau alte chestii pe masina mea.