Salutari. Incerc si eu ceva...daca iese bine, daca nu iese...asta este
Baietii cu Opel-urile vad ca se intalnesc. Bravo lor!
Tot respectul
Baieti cu VW, Audi, Skoda ( grupul V A G - VW-Audi Group )
- hai sa incercam si noi un meeting macar o data pe luna;
- nu e vorba de un club de masini VAG care trebuie sa indeplineasca niste conditii (bineinteles, sa nu se dezmembreze la o plecare mai "din scurt" sau la vreo groapa);
- in capitala si alte orase sunt posibile intalniri pe categorii. (exemple: intr-o zi se intalnesc posesorii de Golf Mk II, intr-o zi posesorii de Golf Mk III, intr-o zi cei cu Audi-urile si Skodele, intr-o zi toate Skodele, intr-o zi toate Audi-urile - am dat mai multe exemple ca sa se inteleaga "in linii mari" cam despre ce e vorba).
Noi de ce nu am fi in stare sa ne intalnim toti care detinem un autoturism din concernul VAG (modificat sau nu) macar o data pe luna?
Ii rog pe toti posesorii de autoturisme VAG (VW-Audi Group) care sunt din Buzau sau jud. Buzau sa posteze daca AR DORI sau NU acest tip de intalnire.
Repet: nu este o intalnire de masini modificate sau vreun club cu cerinte stricte.
(modificarile de bun gust sunt binevenite, chiar f. apreciate in caz ca reusim un VAG-Meeting -- adica aceasta adunatura de pasionati VAG) .
Aceasta intalnire/reuniune este strict pentru PROPRIETARI/SOFERI/PASIONATI de masini din gama VAG! (una din cele 3 categorii enumerate mai sus si scrise cu majuscule).
ASTEPT INTREBARI SI RASPUNSURI! (pe forum sau PM).
Bafta!