Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [MACS] [Suzuki]
Re: Diverse Discutii
poate ca s-au saturat de vorbit. eu unul prefer sa postez doar cand mai am ceva de anuntat sau cand am mai facut ceva important ptr club, curse, masina. idei sunt multe, prea putini cei care nu numai le asculta dar le si pun in aplicare.
cu siguranta este ceva exotic, dar, trei lucruri nu le inteleg si fara suparare dar nu au legatura cu masina: flacarile, aerisirile cromate de pe capota si eleronul. cred ca mai bine arata o decupatura in capota si sa scoti pe acolo un filtru de aer sau sa-i faci o priza enorma. ar fi fost in spiritul american. in rest, zic sa nu te apuci sa-i aduci modificari la aspect cu ce avem noi in bz, putinta si materiale ca o strici. e masina destul de. eventual niste jante cu bordura si cromate. te asteptam pe la april... un mic burn-out ceva
pentru 17 iunie am inteles ca s-au anuntat curse la braila. eu as merge ca sa vad cum e si la altii (nu ca sa ma inscriu). doritori? as avea doua locuri libere.
pai cat costa benzina. nu stiu cati km sunt. parca undeva la 100. dus intors pui 250. de max 600.000 benzina. acuma depinde daca vom fi 4, 3 sau doi. e mai comod sa pui 150 de caciula, dar sa vedem