Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Buzau

View Poll Results: Marele Premiu al Buzaului 2009
este binevenit 19 33.93%
abia astept 34 60.71%
imi este indiferent 3 5.36%
Voters: 56. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 14-05-09, 19:23   #46
DragosT
Suzuki Driver

Stage 5

DragosT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[MACS]
[Suzuki]
Default Re: ANULAT -> Marele Premiu al Buzaului VI

Sincer, am mentionat ca nu este oficial tocmai pentru ca venea un "miros" cam aiurea dinspre Politia rutiera de aici. Obtinusem avizul de la CJ pentru ambele etape... tot. Am facut si premiile. Am vorbit si cu unii sponsori sa mai ajute cu una cu alta. Site-ul oficial era gata de lansare DAR, am asteptat ca sa fiu cu patalamaua in brate. Ce sa zic. Sa organizeze cine doreste, dar numai cu "sprijinul" LR, ca doar ei au presedintele director pe ramura sportiva de accelerare din cadrul FRAS. Asta este. Nici mie nu-mi pare bine ca acum am in curte 35 de garduri metalice si 4 bannere cu Marele Premiu al Buzaului plus vreo 20 de jaloane si 15 cauciucuri... mai inmatriculam si o remorca special ca sa am cum transporta tot calabalacul...
DragosT is offline  
Old 14-05-09, 19:25   #47
naiman
Subaru Driver

Stage 5

naiman's Avatar

Member of:
[SUBARU]
[SKODA]

si cam cand poti sa ne zici dak e oficial sau nu
naiman is offline  
Old 14-05-09, 19:31   #48
DragosT
Suzuki Driver

Stage 5

DragosT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[MACS]
[Suzuki]

Pai am spus ca s-a ANULAT toata treaba. Cand facusem anuntul initial avum vre-o saptamana am scris ca "NU ESTE OFICIAL, DAR:" pentru ca nu aveam avizul politiei. Si am facut acest anunt pentru ca deja timpul ramas era foarte scurt si am zis ca lumea sa apuce sa se informeze cat de cat din vreme. Eu nu pup popoul la careva de pe la FRAS asta e clar. Astazi am vorbit cu seful politiei rutiere de aici si mi-a zis omul clar: fara sa apari in calendarul FRAS, nu faci nimic ca nu-ti dau aia de la IGPR aprobarea. Eu am zis ca-s director in comisia sportiva a ACR Buzau dar... Bucurestiul vrea FRAS domle, care e o federatie constituita din mai multe cluburi, autoritate nationala in domeniu fiind ACR-ul. Ata cu care e cusuta treaba e foarte alba, dar nu ma mai intereseaza.
Deci, in concluzie si oficial: Cursa(ele), neanuntata oficial, este ANULATA oficial acum, sa zic asa.
DragosT is offline  
Old 14-05-09, 22:23   #49
TzuTzu77
MACS Member

Stage 5

TzuTzu77's Avatar

Member of:
[MACS]
[Opel]

Poti sa mai zici ceva? Pacat de banii bagati, dar sper sa nu fie asta finalul MPBZ. Inca o demonstratie ca traim intr-o tara de 2 lei.
TzuTzu77 is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -