BMW 323ci - an 2000
180.000 km
argintiu
motor 2.5L - 170 CP
- geamuri electrice
- memorii pt scaune si oglinzi, scaune electrice adica...
- oglinda dreapta autorabatabila pe marsarier
- climatronic
- ASC
- magazie 6 cd-uri, din pacate doar audio
- jante 17' originale BMW
- computer de bord cu consum, temperatura, distanta ramasa cu benzina prezenta, etc....
................
consumul e de 7.8l/100km la mers pe autostrazi (am facut Germania de vreo 2 ori cu ea), in Bucuresti creste pana in 12, 12.5.... cu 50 RON benzina, merg 100 de km in oras.
kilometri sunt cam multicei, dar macar sunt aia adevarati, iar masina nu isi arata varsta in nici un fel.
ca defecte: spoilerul spate e cam terminat, e exfoliat, trebuie vopsit neaparat, pe aripa drepta spate are o zgarietura destul de urata, ecranul ala mic de la climatronic e crapat, dar se vad gradele, nu e problema si nu afecteaza cu nimic functionarea sistemului climatic.
scaunul soferului e un pic rupt pe partea stanga, unde se freaca mereu cand urci si cobori din masina.
in rest e ok, e o masina care merge impecabil, ai incredere sa te urci in ea si sa pleci unde vrei in lumea asta, nu consuma nici un pic de ulei, nu scoate nici un dram de fum, sta bine pe suspensii, are cauciucuri ok pt vara, Dunlop toate 4....
nu stiu ce sa mai zic, ideea e ca nici nu sunt prea convins ca vreau sa o dau, doar daca imi ies banii sau la schimb DOAR cu e46 330ci plus diferenta de la mine, bineinteles... dar putine sanse sa vrea cineva sa dea 330 pe 323....ma rog...
pretul e de 10.000 euro, ft putin negociabil. toate actele sunt in regula.
0722634402, sau mess: free4wayu
am pus pozele la rezolutie mare, sa puteti vedea detalii, dati zoom pe ele; din pacate nu am inca poze cu interiorul, o sa revin cu ele