Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - MASINI

Bazar AUTO - MASINI Anunturi Auto - Vanzari-Cumparari Masini

Reply

Thread Tools
Old 25-03-10, 15:01   #286
sabothor

Stage 4

sabothor's Avatar

Default Re: BMW E46 320Ci, an 2004, face-lift

Sincer, am lipsit 3 zile de pe forum, in timp ce urmaream thread-ul asta fiindca masina ma interesa, dar nu aveam bugetul necesar pentru a investi intr-o masina si speram ca poate-poate ... va mai scadea, iar lucrurile au degenerat brusc. Stefane, una peste alta, iti respect decizia de a o retrage din vanzare, daca nu vrei sa iti bati joc de ea, dar te rog, daca exista inca o dorinta de a o vinde, sa-mi comunici (prin pm eventual) un ultim pret cash pentru masina. Daca nu se poate, inteleg si iti respect decizia.
Si inca ceva te rog, se poate niste poze actuale cu masina? Ca le astept de o luna de cand ai spus ca le pui.
Multumesc anticipat si ca sfat (si pentru tine si pentru Horatiu_72) nu va mai certati si mai ales jigniti ca sincer .. e penibil pentru 2 oameni maturi sa isi arunce lozinci, mai ales din spatele unei tastaturi. Eventual va puteti intalni si rezolvati lucrurile intre voi, cu toate ca nici cu asta nu veti rezolva nimic.

Bafta multa amandurora si astept un semn de la tine Stefan!

BMW 328ci (E46) / Topaz Blue / Modena Heritage Nappa Leather
BMW 320i (E36) ///M-Technick II Motorsport
EX: Opel Astra Coupe ЪERTONE
Disclaimer: Posts written by me are my views, ideas and opinions only, and should not be taken as facts, unless stated otherwise, or as trying to force my views on others! Thanks!
sabothor is offline   Reply With Quote
Old 25-03-10, 15:53   #287
StefanE46

Stage 5

StefanE46's Avatar

Default Re: BMW E46 320Ci, an 2004, face-lift

Quote:
Originally Posted by sabothor View Post
Sincer, am lipsit 3 zile de pe forum, in timp ce urmaream thread-ul asta fiindca masina ma interesa, dar nu aveam bugetul necesar pentru a investi intr-o masina si speram ca poate-poate ... va mai scadea, iar lucrurile au degenerat brusc. Stefane, una peste alta, iti respect decizia de a o retrage din vanzare, daca nu vrei sa iti bati joc de ea, dar te rog, daca exista inca o dorinta de a o vinde, sa-mi comunici (prin pm eventual) un ultim pret cash pentru masina. Daca nu se poate, inteleg si iti respect decizia.
Si inca ceva te rog, se poate niste poze actuale cu masina? Ca le astept de o luna de cand ai spus ca le pui.
Multumesc anticipat si ca sfat (si pentru tine si pentru Horatiu_72) nu va mai certati si mai ales jigniti ca sincer .. e penibil pentru 2 oameni maturi sa isi arunce lozinci, mai ales din spatele unei tastaturi. Eventual va puteti intalni si rezolvati lucrurile intre voi, cu toate ca nici cu asta nu veti rezolva nimic.

Bafta multa amandurora si astept un semn de la tine Stefan!
Te cred dar masina nu mai este de vanzare . Jantele sunt gata , in weekend le pun pe masina si deja am motor celalalt de 2.5 si turbina pe el .

Masina nu se mai vinde !

Thread Closed !

BMW E46 320Ci 2004 170cp - SOLD

BMW E60 2008 530xd 280cp - SOLD

BMW F15 X5 M50d 2015 450cp
StefanE46 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-11, 11:15   #288
SantoD

Stage 4

SantoD's Avatar

Default Re: BMW E46 320Ci model 2004 face-lift - super dotari - pret bun

Quote:
Originally Posted by StefanE46 View Post
Si pozele promise :
Salut. O varianta cu https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...on-350-cp.html te intereseaza? Impozit mic, rca ieftin, consum foarte acceptabil
SantoD is offline   Reply With Quote
Old 09-03-11, 12:23   #289
StefanE46

Stage 5

StefanE46's Avatar

Default Re: BMW E46 320Ci model 2004 face-lift - super dotari - pret bun

Quote:
Originally Posted by SantoD View Post
Salut. O varianta cu https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...on-350-cp.html te intereseaza? Impozit mic, rca ieftin, consum foarte acceptabil
Masina nu mai este de vanzare !

Thread Closed !
StefanE46 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -