Dupa cum spune si titlul thread-ului, vand un opel tigra din 1996.
De la inceput va spun ca masina am luat-o pentru mine, nu pentru a face bisnita, dar intre timp lucrurile s-au schimbat si mi-as permite o masina noua (in principiu Swift Sport), deci se scoate la vanzare Tigrutza. Tot de la inceput va spun ca nu ma grabesc s-o dau pentru ca as vrea sa dau macar jumate din pretul noii masini ca avans, asta fiind posibil prin primavara, deci pretul e fix (hai sa spunem cu fooooarte mici posibilitati de negociere datorita faptului ca euro a luat-o razna).
Thread-ul masinii este aici (n-am voie sa pun link-uri, dar esentialul l-am scris mai jos), iar eu va pot asigura ca s-a avut cea mai mare grija de masina de cand este in posesia mea. Nu am considerat-o masina sport, s-a mers absolut normal, iar masina se comporta foarte bine.
Repet ce scrie in link-ul dat mai sus (cu update-uri acolo unde este cazul)
- motor 1.4, 90cp, totul stock pe ea, productie 10.1996, km reali 87.000
- aer conditionat (care urmeaza sa fie reparat pentru ca are mici scurgeri pe undeva) - a cam venit frigul pana m-am hotarat, dar reparatia in mod sigur nu costa mult, fiind probabil niste garnituri (in principiu, daca n-o dau pana pe la inceputul lui Decembrie ma duc si la service cu aerul, dar probabil pretul va creste)
- geamuri electrice
- inchidere centralizata
- jante aliaj cu roti de iarna in perfecta stare (daca nu se da pana in martie primeste roti de vara de calitate)
- 2 airbag-uri
- mp3 player
Masina are evacuarea noua (adica schimbata inainte sa fie adusa din germania), bateria noua si alternatorul reconditionat (cred ca 90% piese noi in el) chiar ieri (04.10.200

(treaba cu alternatorul si bateria fiind ~150 euro)
Consumul este de 10% in oras si 6% in afara, masina fiind alimentata exclusiv de la Petrom de cand e la mine.
Masina se poate vedea in Bucuresti, zona Grozavesti in timpul saptamanii, iar in week-end in Buzau.
Alte detalii nu stiu ce as mai putea da, atasez cateva poze si astept eventualele intrebari.
Era sa uit: pret 4000 euro (pierd 500 euro fata de cat m-a costat pe mine toata afacerea)
edit: nu am pus date de contact: telefon 0741755711 si id yahoo bogdan_ciubotariu (fara add, va rog, doar buzz si discutam)