Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - MASINI

Bazar AUTO - MASINI Anunturi Auto - Vanzari-Cumparari Masini

Reply

Thread Tools
Old 04-10-05, 01:53   #1
XelleX

Stage 3

XelleX's Avatar

Member of:
[VW]
Default De vanzare Vectra B 2,2DTI Super modificata

Vectra B 2,2DTi, 120 cai, xenon, climatronic,airbag-uri, trapa elecrica, geamuri electrice, oglinzi electrice si incalzite, kit de spoilere si praguri sport(cele originale Opel), tapiterie de piele, scaune sport, computer de bord (arata ora,data, temperatura, consumul mediu, consumul instant, orice defectiune etc),vopsea maro-visiniu metalic.
Jante de crom 17'' model 2005, stopuri clare, plasa de inox in fatza, vinyl, folie, covorase model tabla diamond,kit de lumina undercar cu led-uri si jocuri de lumini, toate luminile din interiorul masinii albastre (inclusiv bord)
Dvd player Kenwood cu ecran touchscreen, reda orice format audio, dvd, video cd, super video cd.
4 monitoare LCD - 2 in tetiere, 2 in portbagaj
2 statii Audisson super profesionale (merg la 1 ohm)
2 subwoofere Hertz profesionale, cu neon albastru
3 condensatori dintre care 2 cu neon albastru
Layout special si unic in portbagaj.
2 boxe pe platforma din spate JBL, 2 boxe in portierele spate MNC audio, 2 boxe in portierele fatza Infinity, 6 difuzoare de inalte infinity.
Multe alte modificari
Pretul masinii este de 16000Eur. Masina este pentru cunoscatori.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image_44__140.jpg
Views:	157
Size:	45.1 KB
ID:	44482   Click image for larger version

Name:	image_43__277.jpg
Views:	91
Size:	66.4 KB
ID:	44483   Click image for larger version

Name:	image_42__198.jpg
Views:	152
Size:	38.9 KB
ID:	44484  

Name:	image006_970.jpg
Views:	171
Size:	50.9 KB
ID:	44485   Click image for larger version

Name:	image_08__207.jpg
Views:	201
Size:	65.4 KB
ID:	44486   Click image for larger version

Name:	image_09__286.jpg
Views:	147
Size:	59.5 KB
ID:	44487  

Name:	image_11__273.jpg
Views:	98
Size:	72.1 KB
ID:	44488   Click image for larger version

Name:	image_04__172.jpg
Views:	120
Size:	64.1 KB
ID:	44489   Click image for larger version

Name:	image_05__985.jpg
Views:	198
Size:	65.3 KB
ID:	44490  

proiectul meu - www.vw1303s.com
XelleX is offline   Reply With Quote
Old 04-10-05, 01:58   #2
XelleX

Stage 3

XelleX's Avatar

Member of:
[VW]

Masina vine si cu inca 4 jante de aluminiu+cauciucuri (cele originale), + stopurile originale.
Attached Thumbnails

Name:	image_53__153.jpg
Views:	110
Size:	50.0 KB
ID:	44491  
Old 04-10-05, 16:48   #3
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

in sfarsit vad si in Romania o masina cu tot atatea chestii inutile pe ea ca cele din PIMP MY RIDE.
teddy is offline   Reply With Quote
Old 05-10-05, 01:20   #4
UNLORD

Stage 5

UNLORD's Avatar

la ce sunt utile lcd-urile din portbagaj? doar sa mai ridice pretul?
UNLORD is offline   Reply With Quote
Old 05-10-05, 17:38   #5
dacicu

Stage 3

dacicu's Avatar

FOARTE FRUMOASA MASINA. BAFTA LA VANZARE
dacicu is offline   Reply With Quote
Old 06-10-05, 00:00   #6
XelleX

Stage 3

XelleX's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"UNLORD\"
la ce sunt utile lcd-urile din portbagaj? doar sa mai ridice pretul?
Raspunsul e simplu: daca ai avea lcd-uri la discretie ca sa iti faci masina dupa pofta inimii, unde ai mai pune cateva? Cred ca ai pune unul si sub ea, ca sa vezi un film cand schimbi roata....
Serios vorbind, lcd-urile au venit in set de 4... iar locurile unde le poti plasa sunt numarate.... Puteam sa le pun ori in tetierele din spate (ceea ce e un pic prea tipator), sau in portbagaj... unde le-am si pus.
Bafta!
Old 06-10-05, 00:12   #7
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]

sa te intreb cat bani ai bagat in masina ?
macar sapune-mi si mie cat ai dat pe dvd cu touchscreen
steaua23 is offline   Reply With Quote
Old 06-10-05, 00:25   #8
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

no offence, am zis ca are multe chestii inutile pentru ca
lcd-urile in portbagaj nu prea au nici un sens
stopurile au fost puse doar de dragul de a fi puse... arata mult mai bine cele stock la 2000 edition
plus ca asta nu e masina de jante cromate... mai bine te orientai spre ceva sport

fara suparare, ai zis ca e 'pentru cunoscatori', parerea mea este ca e pentru exact opusul cunoscatorilor.

bafta la vanzare
Old 06-10-05, 01:55   #9
XelleX

Stage 3

XelleX's Avatar

Member of:
[VW]

Modificarile aduse masinii se apropie de valoarea ei stock... Dvd-ul cu touchscreen a fost undeva pe la 1000-1500 eur daca nu ma insel... Am vazut unul de curand in tzara pe la 60 milioane cred..

Pt. Teddy: Man, nu am cum sa ma supar.. stiu foarte bine ca multe chestii nu isi gasesc utilitatea daca stai sa analizezi.... Dar asta nu e o masina facuta pentru a fi utila... Puteam sa-mi iau un astra break, sau mai bine o dacie papuc si sa car zarzavaturi toata ziua cu ea. Dar eu am vrut altceva... Este 'pentru cunoscatori' in sensul CALITATII si VALORII sculelor care sunt prezente pe acolo prin portbagaj... Iar stopurile normal ca sunt puse de dragul de a le pune... ca daca nu mi-era drag sa le pun, nu le puneam.... Si inca ceva: insusi esentza tuning-ului si styling-ului este de a modifica, de a face un lucru sa fie mai bun si sa arate altfel.... cum poti spune ca niste stopuri stock aratau mai bine? Ok.... dar chiar daca aratau mai bine, mai exista cel putin cateva sute de vectre cu stopuri stock in Romania... si atunci nu ramane decat sa le schimbi.
Si cum sa nu fie masina de jante cromate? Orice masina care merge pe roti merita niste croame... Croamele nu sunt facute pentru masini sport... in nici un caz! Sunt extrem de pretentioase si casante! Croamele sunt facute pentru fitze, intr-un cuvant sunt 'bijuterii' pentru masini! Cand o sa vezi un subaru impreza wrx sau un evo VIII cu croame sa mai mearga pe trasee poti sa imi zici ca nu e asa. Si pana una-alta, pe lateralul masinii, daca te uiti atent scrie destul de mare 'sport'... si asta nu am scris eu... asa a venit stock Deci cred ca imi da dreptul sa ii pun jantele alea.
Nu vreau sa crezi ca m-am suparat pentru ce ai zis, ba dimpotriva! Ideea e ca oricum sunt foarte multumit de felul in care a iesit masina si nu as fi adus modificarile astea altei masini... este exact ce am vrut sa iasa...
Bafta multa!
Old 06-10-05, 03:14   #10
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

la ideea mea cu 'nu e masina de croame' era ca pur si simplu (dupa gusturile mele) la masina asta merge o modificare mai spre sport decat glamour (pimp, cum vrei tu) care in general merge la masini mari si impunatoare.
oricum mi-a placut ca ai fost elegant si ai acceptat criticile in felul asta!
Old 06-10-05, 09:37   #11
kingmercury

Stage 1

am vazut masinuta aseara la eroilor...arata excelent, bafta la vanzare!
ps: jantele mi-au placut in mod special
kingmercury is offline   Reply With Quote
Old 06-10-05, 14:45   #12
XelleX

Stage 3

XelleX's Avatar

Member of:
[VW]

Hehe, oriunde este nevoie si de critici, si de laude... Doar cu laude nu ai putea sa iti faci o imagine de ansamblu realista niciodata.
E adevarat ca niste croame se potrivesc mai bine pe o masina mai mare, si pentru simplul motiv ca pe o masina mare intra roti mari.
As fi modificat-o spre sport, (ca look, pentru ca la motor nu am vrut sa ma bag de la inceput), dar pentru Vectra am fost dezamagit sa realizez ca exista extrem de putine kit-uri de tuning. Daca alegeam o Astra gaseam tone de piese.
A! si uite ce mai fac si altii cu vectra:
Attached Thumbnails

Name:	maxpowerlive063vectra_802.jpg
Views:	133
Size:	101.3 KB
ID:	44866  
Old 23-10-06, 00:13   #13
hanneman

Stage 5

hanneman's Avatar

Default Re: De vanzare Vectra B 2,2DTI Super modificata

Salut daca tot o dai pe asta uite ceva ce s-ar putea sa te intereseze!Masina a iesit super(vectra)Carcotasi o sa gasesti cat cuprinde!De ce nu ai pus aia de ce ai pus aialalta!Trebuia sa le spui ca vroiai sa pui lcd-urile pe capota motor sa privesca si calatorii din autobuzul din fata! Sucks!Masina e bestiala!Mai iesiti pe la saloane!Bafta la vanzare man!
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/25626-vand-vw-1303-kafer-superbug.html
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -