De vanzare opel kadett gsi fabricatie 1988, motor c20ne 115 cai, 8v. La vremea aia....ca dotari pot sa numesc decat proiectoare ceata, trapa ....si cam atat. Masina este absolut originala cu exceptia ornamentelor de prag care sunt din fibra (imi lipsea cel de pe dreapta fata si de asta am renuntat la cele originale din fabrica.
Motorul are aproximativ 40000 km de cand a fost refacut, inclusiv pistoane noi. Pe masina s-au schimbat majoritatea pieselor, distributie, bucsi, suspensie etc etc.Modificari.....daca pot sa le spun asa.....sau mai degraba adaosuri

:amortizoare sachs performance, arcuri jom (-2,5/2,5 cm), discuri frana fata brembo, volan momo, jante speedline 15`, toba finala borla.
In masina au intrat numai piese noi si nu m-am zgarcit la bani. Masina a mers numai cu ulei bun si schimbat la fiecare 5000 km. Fisele si bujiile sunt ngk...are chiar si filtru sport conic

.
Toate detaliile si evolutia masinii se pot vedea la sectiunea Masina mea Opel pentru ca nu stau sa le insir pe toate.
Masina este castigatoare a grupei c la legalele de la Craiova (101-130 de cai), si locul 4 la VTM-ul de la Mosteni.
Pretul este 4000 euro cum este in momentul de fata sau 3000 euro stock (mai luam din cai si bineinteles jantele)
0722 80 86 96