Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - MASINI

Bazar AUTO - MASINI Anunturi Auto - Vanzari-Cumparari Masini

Reply

Thread Tools
Old 26-05-08, 17:54   #1
carutasu

Stage 5

carutasu's Avatar

Default Vand Ford Focus Ghia

Vand Ford Focus 1.8 benzinar, 115cp, an 2001, echipare GHIA ( full), ABS, TC, ESP, full electric si incalzire geamuri, 139mii km din care 130mii facuti in Germania, functionare perfecta.Masina e inmatriculata pe Timisoara, omologata (RAR), impozit platit, asigurare etc (plus verificare completa TUV, carte service etc).Actualmente se gaseste in Heidelberg (de cca 10 zile).Pret 7000 euro neg.

Telefon
0049 1778640449 e-mail [email protected]

PS: anuntul bineinteles se potriveste mai curand celor care cauta masina din afara tarii, in cazul de fata nemaifiind necesara inmatricularea, RAR, traduceri etc...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	FOCUS1.jpg
Views:	42
Size:	173.0 KB
ID:	547125   Click image for larger version

Name:	FOCUS3.jpg
Views:	46
Size:	142.0 KB
ID:	547137   Click image for larger version

Name:	FOCUS21.jpg
Views:	49
Size:	137.2 KB
ID:	547138  

Click image for larger version

Name:	int3.JPG
Views:	62
Size:	473.5 KB
ID:	547140   Click image for larger version

Name:	DSCN3841.JPG
Views:	52
Size:	1.91 MB
ID:	547143  
carutasu is offline   Reply With Quote
Old 28-05-08, 09:17   #2
carutasu

Stage 5

carutasu's Avatar

Default Re: Vand Ford Focus Ghia

Alte precizari...este un pret personal de evaluare al masinii (si fara indoiala dupa cum am vazut ca merge piata in TM ar fi trecut relativ repede).Cine are deci drum in Germania pentru a-si cauta masina (sau printr-o cunostinta), din start la negociere ii "decontez" deplasarea (acuma nu ar avea rost sa ma tromboneasca ca l-a costat mii de euro, ca stiu la cat ajunge indiferent cu ce se deplaseaza ).Apoi mai vedem.Verificarile TUV de cand am luat-o (august 2007) sunt pastrate....daca omul solicita le refacem (aici e mult-mult mai sigur...un samsar poate mitui auto-testele din Romania).Garantez oricui ca va fi foarte multumit de masina (va ramane o amintire placuta si pentru mine), dar in situatia data nu este practic sa o mai tin (avand numere romanesti).Ar fi pacat sa ajung sa o vand la un auto-house de aici care sa-i puna un adaos foarte substantial pentru revanzare.....sa o reinscriu pe Germania..alta bataie de cap.Un auto-house de aici din Heidelberg mi-a evaluat-o (ca pentru ei) la 6040 de euro.La cat mai adauga ei dupa....si s-a zis apoi si cu numerele de Ro.
In concluzie...se discuta destul de serios la pret.
carutasu is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -