bmw 318is din 1993.este inmatriculat pe persoana fizica si am toate actele la zi, itp pana in vara 2009. masina are dubla clima(nu am freon si curea la compresor dar acesta merge), geamuri electrice fata/spate, oglinzi electrice incalzite heliomate, trapa electrica cu 2 pozitii, stopuri cu led-uri, faruri cu angel si lupa, bara fata este cea de fabrica nu cea din poza, jante pe 16'', folii autorizate RAR, volan si schimbator in piele, cauciucuri pirelli p6000 pe fata si de iarna pe spate, abs, servo si o toba foarte galagioasa. Am schimbat la ea la 231000KM urmatoarele : pivoti, bielete de directie, capete de bara, bascule fata, sonda de ulei, semering distributie, role intinzatoare, ulei motor, ulei cutie, ulei diferential, filtru benzina, filtru aer, filtru polen, discuri de frana fata spate, placute de frana. Masina merita vazuta dar mai sunt de facut la ea mici retusuri(freonul+curea la compresor AC, 2 cleme la geamul dreapta, si de reparat aripa stanga fata - este foarte putin indoita pe buza). pret de vanzare 5000E. ACCEPT SCHIMBURI. astept propunerile voastre...poze voi pune diseara