masina este din '94,are 300k la bord(nu stiu daca sunt reali),functioneaza impecabil.motorul este de 1905cm,turbo diesel cu intercooler,66kw.la masina s-au facut in octombrie anul trecut urmatoarele:vopsitorie totala(exterior) albastru perlat,schimbat pivoti,bielete antiruliu,caseta directie,rulment dreapta fata,cureaua accesorii,distributia(cureaua,rolele,pompa de apa),cabluri frana de mana,saboti frata spate,bujii incandescente.masina are 6mii km rulati de atunci.caroseria nu a avut nici un fel de problema cu rugina insa era usor infundata aripa stanga fata(asa am cumparat masina),pe care am schimbat-o,vopseaua capotei era ciupita de la pietricele,iar in spate fusese putin lovita,insa nu era afectata caroseria deoarece a fost protejata de carlig.masina are urmatoarele
optiuni:airbag sofer,servo directie,volan reglabil pe inaltime,geamuri electrice fata,trapa electrica bipozitionala,faruri cu reglaj electric,inchidere centralizata,carlig remorcare,jante aliaj.
probleme de remediat:spoiler fata spart(ofer modelul nou de spoiler,dupa'97,inclus in pret),bucsi brat stanga uzate,cap planetara dreapta usor uzat(ofer cap planetara nou in pret),reglaj oglinda dreapta rupt,spoiler spate usor crapat(nu se observa foarte tare),intinzatorul curelei accesorii uzat(scartaie).daca cumva am omis ceva raspund la orice intrebare pe forum sau pe mess.
PRET 3800E usor neg.Pt. schimb pretul este de
4000E fix.accept schimb cu peugeot 406,audi a4 dupa 2000,seat toledo sau leon dupa 2000,toate diesel sau 1.6 benzina de 105 cai.ofer diferenta in functie de masina.preferabil recent aduse.rel la 0744200630 sau ym cornelstefan29