Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re: De Vanzare Urs
Quote:
Originally Posted by Sebi
Ce pret are masina , motor , an fabricatie ?
te rog pune mana pe telefon si suna.. la numaru afisat.. un prieten m-a rucat sa il ajut sa isi vanda.. masina.. nu mai tin minte ce motor.. si din ce an.. e..
e genul de om cu care poti negocia...
Iar tu esti genul de om ce te doare-n p ..ipota.ca-mi bat gura de ceva timp cu tine pt a te face sa ai un pic de respect pt ceilalti useri si sa tii cont ca regulamentul e obligatoriu ! ..Link la regulament,nu-ti mai pun ca m-am plictisit de cate ori ti l-am pus si te-am rugat sa-l citesti.
Voi redeschide aici numai dupa ce parcurgi in intregime regulamentul si dupa ce esti sigur ca ai si retinut reglementarile de acolo !
Nu exista pretz "avantajos" sau "discutabil"..pretul se traduce printr-o VALOARE ,iar o valoare se exprima in CIFRE,adica trebuie sa reprezinte o SUMA.Cei doi termeni de mai sus au menirea doar sa arate o caracteristica a valorii pretului.
Iar legat de "eu atata stiu"...pai daca nu stii,NU DESCHIZI topic de vanzare...e SIMPLU !
Multumesc pentru intelegere si tine cont te rog ca indulgenta mea are si limite !