Bazar AUTO - MASINI Anunturi Auto - Vanzari-Cumparari Masini |
27-08-07, 03:39
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi]
|
Re: Vand Opel Astra Coupe
Quote:
Originally Posted by laurentiu_tim
bha ce mai dezamagit la faza ca nu sti care e diferenta intre bertone si astra coupe
|
fii linijtit k stiam diferentele!! da stia ziceau k nu exista astra coupe si chiar ieri am fost la o reprezentanta opel ! si mi`au spus k opelul kre il am eu chiar se numeste coupe!!! k sa stie si aia kre au zis k nu e !
|
|
|
27-08-07, 04:35
|
|
Stage 3
|
salutare, man am si eu o intrebare, detin si eu un opel 1.6 de 100 hp si la exterior e stock... cam cat te-a costat p tn sa-l faci asa?? k sunt interesat sa-l fac si eu p al meu
si ai un up de la mn pt o bijuterie
27-08-07, 04:47
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Opel] [4Rally] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by Cheloo Parazitu
salutare, man am si eu o intrebare, detin si eu un opel 1.6 de 100 hp si la exterior e stock... cam cat te-a costat p tn sa-l faci asa?? k sunt interesat sa-l fac si eu p al meu
|
daca ai fi citit 2 pagini amarate ai fi stiu raspunsul....
asa iti raspund eu... : nimic
un moderator sa'si faca datoria
|
|
|
27-08-07, 05:57
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Cheloo Parazitu
|
pai nu prea m`a kostat ....nimik......k asha am kumparato...uite vindeo pe a ta si o kumperi pe a mea...si o sa o ai k pe a mea....sg solutzie )) k olikum nu gasesti piesele alea in romania )
|
|
|
27-08-07, 05:57
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 26WRC™
daca ai fi citit 2 pagini amarate ai fi stiu raspunsul....
asa iti raspund eu... : nimic
un moderator sa'si faca datoria
|
adik sasha esti rugata sa intrii in actiune ))
|
|
|
30-08-07, 03:34
|
|
Stage 5
|
hmmm tread incheiat nu mai dau masina i`am si facut unele modificari al exterior minore si in curand vreau sa`i trantesc un motor de 2.5l benzina va pun poze cu ce am facut la exterior:P
|
|
|
30-08-07, 11:54
|
|
Stage 5
|
ce motor ii pui tu mah de 2.5 benzina? de unde il iei si cum in bagi? singura varianta ar fi V6-le, dar ma indoiesc ca incape
(iar cand imi raspunzi, scrie, te rog, in romaneste, mai uita de K-ul ala ca nu intelege lumea!)
|
01-09-07, 02:06
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by OT-34-WAY
ce motor ii pui tu mah de 2.5 benzina? de unde il iei si cum in bagi? singura varianta ar fi V6-le, dar ma indoiesc ca incape
(iar cand imi raspunzi, scrie, te rog, in romaneste, mai uita de K-ul ala ca nu intelege lumea!)
|
daca e sa nu incapa de 2.5l incape de 2.0 si cu alte modificari si tot o fac cum vreau eu .... :P si dc ma certi?
|
|
|
01-09-07, 02:10
|
|
Stage 5
|
pozele........
|
|
|
01-09-07, 02:22
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by robertzEL_bz
pozele........
|
vad k a prins bine trendul anul asta cu capota neagra... ar fi o idee sa-i vopsesti si plafonul si portbagajul. si poate faci pragurile, bandourile si manerele portierelor in culoarea caroseriei
de curiozitate: ziceai pe una din paginile anterioare k nu ai mai urmarit forumul cat ai fost in strainatate... si totusi, zi-ne si noua ce user aveai inainte sa pleci, k nu pari a fi prea in apele tale (sa nu mai pomenesc cu diferenta intre astra 3 usi si bertone...)
|
01-09-07, 02:45
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by robertzEL_bz
pai nu prea m`a kostat ....nimik......k asha am kumparato...uite vindeo pe a ta si o kumperi pe a mea...si o sa o ai k pe a mea....sg solutzie )) k olikum nu gasesti piesele alea in romania )
|
ai dreptate,piese k alea ale tele e greu de tot sa gasesti in romania,de fapt,cum zici tu,nu se gasesc in romania...uitatzi-va nene cum da unu cu o fosta dacie 'tunata' peste tuning facut de 'rieger' din germania si ce are el nu mai exista.... ))) aoleoooo
-Bmw E39-540i-2001-4.4-xxxcp-inca exista
-Bmw E39-528i-2000-inca exista-se pregateste de dezmembrat
-Bmw E39-540i-1998-USA-4.4 6+1-xxx cp-nou venita
-Bmw E36 Cabrio-3xx-1995-inca exista
-Bmw E36 Coupe-320-1995-inca exista
-Bmw E36 Cabrio-320-1996-inca exista
|
|
|
01-09-07, 03:50
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by matiu13
ai dreptate,piese k alea ale tele e greu de tot sa gasesti in romania,de fapt,cum zici tu,nu se gasesc in romania...uitatzi-va nene cum da unu cu o fosta dacie 'tunata' peste tuning facut de 'rieger' din germania si ce are el nu mai exista.... ))) aoleoooo
|
matiu sincer nua m avut dacie :tunata : inainte ..chiar am avut un mercedes 200 E din 1990 ....kre l`am avut pana in 2000 ...un bmw seria 5 din 96....un renault megane sedan...chiar am avut masini frumoase...si acum am un pejo 407...un mitsubishi l200 modelul nou...si dupa ce imi termin kasa urmeaza si altele....asha k nu e chestia de masini...
Last edited by robertzEL_bz; 01-09-07 at 03:54.
|
|
|
01-09-07, 03:53
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by PYT
vad k a prins bine trendul anul asta cu capota neagra... ar fi o idee sa-i vopsesti si plafonul si portbagajul. si poate faci pragurile, bandourile si manerele portierelor in culoarea caroseriei
de curiozitate: ziceai pe una din paginile anterioare k nu ai mai urmarit forumul cat ai fost in strainatate... si totusi, zi-ne si noua ce user aveai inainte sa pleci, k nu pari a fi prea in apele tale (sa nu mai pomenesc cu diferenta intre astra 3 usi si bertone...)
|
ceva cu robert_tuning...sau robertzel......nu`l mai stiu de aceea mi`am si facut altul....si la faza cu opel coupe chiar m`au enervat unii pt k nu am scris bertone si am scris coupe k sa isi dea seama cei care intra pe thread k e in 2 ushi ce naiba a fost atat de greu de inteles treaba aia si nu e vopsita pt cunostinta ta
|
|
|
02-09-07, 23:20
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by matiu13
|
ce mare smecherie de piese? e o prelungire aplicata peste spoilerul fata si un eleron, asta e tot! aaa, si grila, da....
bandourile si pragurile ar da bine vopsite argintiu, iar bara fata cred ca s-ar potrivi mai bine aia de Bertone cu aceeasi prelungire, decat bara ei originala.
farurile sunt niste uratenii, mai misto ar fi alea de N-Joy, pe negru...
anyway "tuning"-ul ala e cam 10 milioane, iar proprietarul e un fantezist. motor de 2.5, ba de 2.0.... tot asa..
pun pariu pe orice ca masina aia va ramane cu acelasi motor, tactica cu: "topic inchis, masina se modifica si nu mai e de vanzare", e veche. Psihologia inversa merge doar in filmele americane din anii '80
btw, matiu 13, Stefan ce mai face?
|
|
|
05-09-07, 02:52
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by OT-34-WAY
ce mare smecherie de piese? e o prelungire aplicata peste spoilerul fata si un eleron, asta e tot! aaa, si grila, da....
bandourile si pragurile ar da bine vopsite argintiu, iar bara fata cred ca s-ar potrivi mai bine aia de Bertone cu aceeasi prelungire, decat bara ei originala.
farurile sunt niste uratenii, mai misto ar fi alea de N-Joy, pe negru...
anyway "tuning"-ul ala e cam 10 milioane, iar proprietarul e un fantezist. motor de 2.5, ba de 2.0.... tot asa..
pun pariu pe orice ca masina aia va ramane cu acelasi motor, tactica cu: "topic inchis, masina se modifica si nu mai e de vanzare", e veche. Psihologia inversa merge doar in filmele americane din anii '80
btw, matiu 13, Stefan ce mai face?
|
fii linistit nu are numai alea...si pana la urma ...dak mie imi plac farurile alea trebuie sa iti placa si tie neeaparat? sau ce? k nu inteleg?
|
|
|
|
|