Fabricatie 1966 , motor 289 V8 , cutie automata , servo , complet restaurata in US. Pret $20000 + costurile inmatriculare in ro. Poze si alte detalii putin mai tirziu.
nu e in ro. e inca in state. nu-s hotarit daca sa o iau sau nu. pt ca nu stiu cit de repede se poate vinde in ro. la anul vreau sa imi aduc si eu ceva mai spectaculos sa o tin dar nu-s hotarit oscilez intre mustang , cobra (kit car) sau camaro
o masina cu adevarat frumoasa. eu zic ca din punct de vedere al pretului nu ar fi asa o mare problema sa o vinzi .... problema mai mare ar fi gasirea unei persoane "cu bani" care sa se inhame la cumparea unei astfel de masini .. pentru ca din cate am vazut eu pe la noi cine are bani nu se uita la masini vechi ci doar la ... noutati ... cred k totusi ar fi destui care sa o cumpere ... si in leg cu masina ce vrei sa o achizitionezi .... '69 camaro ss cred ca ar lasa multa lume cu gura cascata la noi in tara bafta la vanzare
asta nu am luat-o ... din simplul motiv ca prefer sa aduc noutati ) care si alea oricum se vind greu ca romanul vrea diesel cu cai multi ) la anu o sa imi aduc si eu ceva pt sufletul meu dar nu-s sigur ce... imi place si cobra dar kit car ca nu e foarte scumpa si poate la propriu masina ))