Mai degraba m-as orienta spre un Cielo, as vrea ceva cat de cat mai nou si asa nu stiu cum mai e cu piesele la Daewoo si cat voi mai gasi pentru masina asta daca o iau.
eu stiu ca producatorul e obligat sa scoata piese inca vreo 5-10 ani dupa ce producerea unui model inceteaza...corecteaza-ma daca gresesc...oricum bafta la cautari
cielo din 97 foarte bine intretinut.telescoape noi pe gaz cu garantie,mp3 sony cu statie si sab,jante aliaj,evacuare facuta la sturimex(borla)tot cu garantie,arcuri noi din martie,km reali 168.000. pret 4.250
poze am doar mai vechi,acuma sincer arata mai bine masina:P o sa fac daca vrei si altele recente sa le vezi.
Daca era putin mai noua o luam. Mi-e cam frica de masini de dinainte de 1997 fiindca nu ma pricep de nicio culoare. Si avand cam multi km la bord precis o sa inceapa sa cada una cate una. As vrea ceva 2003-2004, 2006 ar fi super, sa nu depaseasca 5000 euro, cu o marja de cateva sute eventual. Mai mult nu am disponibil.
De ce sunt mai bune din 96-97? Nu prea ma pricep la masini deci intrebarea este chiar pe bune. M-am gandit mereu ca o masina sh cu cat este mai noua, are si mai putini km la bord, nu este la fel de obosita, mai putine sanse sa cada diverse de pe ea si i s-au mai adus si ceva imbunatatiri pe parcurs.