Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - MASINI

Bazar AUTO - MASINI Anunturi Auto - Vanzari-Cumparari Masini

Reply

Thread Tools
Old 24-07-07, 18:47   #16
florin_cars
Old School Cars

Stage 5

florin_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Old School Cars]
[BMW]
[MERCEDES]
Default Re: vind R5 turbo

da, este unul mid-mounted Turbo pe langa TM...la un club sportiv..tipul de la care am achizitionat eu Alpine-ul a vrut sa-l dea la schimb cu diferentza pt acel R5 Turbo dar nu s-a acceptat propunerea...

Alpine-ul pe net are 110CP, iar in acte RO 108CP..RAR-isti astia sunt mai fraieri ei..din fire

Last edited by florin_cars; 24-07-07 at 18:50.
florin_cars is offline   Reply With Quote
Old 24-07-07, 20:15   #17
bogdan_kwx

Stage 5

Quote:
Originally Posted by florin_cars View Post
da, este unul mid-mounted Turbo pe langa TM...la un club sportiv..tipul de la care am achizitionat eu Alpine-ul a vrut sa-l dea la schimb cu diferentza pt acel R5 Turbo dar nu s-a acceptat propunerea...

Alpine-ul pe net are 110CP, iar in acte RO 108CP..RAR-isti astia sunt mai fraieri ei..din fire
este ca asta? daca da zi-mi si mie pe unde e pt ca vreau sa il ating ....sa il vad live pt ca masina e ...ISTORIE
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	turbo 1.jpg
Views:	96
Size:	62.9 KB
ID:	310377   Click image for larger version

Name:	turbo 2.jpg
Views:	96
Size:	61.5 KB
ID:	310378  
bogdan_kwx is offline   Reply With Quote
Old 25-07-07, 01:51   #18
florin_cars
Old School Cars

Stage 5

florin_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Old School Cars]
[BMW]
[MERCEDES]

asta trebuie sa fie..eu n-am de unde sa stiu exact ce si cum...cel ce mi-a vandut Alpine-ul mi-a spus..e un mosh sa zic asa..de 53 ani..pasionat de masini puternice..acum si-a luat VR6, de asta a renuntat la Alpine.
Daca apuc sa dau de masina..s-o vad si eu ca tare sunt curios, atunci cu mare placere iti zic si tie
florin_cars is offline   Reply With Quote
Old 25-07-07, 09:09   #19
bogdan_kwx

Stage 5

Quote:
Originally Posted by florin_cars View Post
asta trebuie sa fie..eu n-am de unde sa stiu exact ce si cum...cel ce mi-a vandut Alpine-ul mi-a spus..e un mosh sa zic asa..de 53 ani..pasionat de masini puternice..acum si-a luat VR6, de asta a renuntat la Alpine.
Daca apuc sa dau de masina..s-o vad si eu ca tare sunt curios, atunci cu mare placere iti zic si tie
zi-mi zona in care este si il gasesc eu....
Old 25-07-07, 11:49   #20
miliady
Renault Driver

Stage 5

miliady's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

chiar vrei sa "atingi masina" :P - nu mi-zi zis si mie de arborele ala daca sa il montez sau nu pe masina.
miliady is offline   Reply With Quote
Old 26-07-07, 02:52   #21
B.v.L

Stage 5

B.v.L's Avatar

Member of:
[Fiat]
[MERCEDES]

masina banuiesc ca o dai intreaga si in stare de functionare .. lasa te rig un PM cu un ultim pret si un nr de tel la care te pot gasi . mersi mult
Yamaha Raptor 700r SE 2007 - sold
Yamaha Blaster YFS200r quad 2003 - de vanzare - https://forum.4tuning.ro/475-vanzari-...ster-quad.html
B.v.L is offline   Reply With Quote
Old 26-07-07, 03:01   #22
tm8bnz

Stage 5

tm8bnz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by RiBi View Post
....dar exista si de 1.6 si chiar si 1.8T de 2xx cp
NU EXISTA ! Asta era intreaga idee...doar 1.4 pe orice generatie !
Si aici vorbim de masini de serie asa ca discutiile despre "Turbo 2" sunt excluse.
tm8bnz is offline   Reply With Quote
Old 26-07-07, 08:52   #23
bogdan_kwx

Stage 5

Quote:
Originally Posted by B.v.L View Post
masina banuiesc ca o dai intreaga si in stare de functionare .. lasa te rig un PM cu un ultim pret si un nr de tel la care te pot gasi . mersi mult

am luat masina cu 800 euro fara motor , fara cutie dar dreapta la lonjeroane.Am pus totul in ea ca pentr mine , tinichigerie, vopsitorie...stii cit am lucrat sa fac un ornament de spate?Planetare refacute , pivoti , bucsi etc. am o lista la cele mai imp repere.Inca nu am terminat sa o montez da exista totul pt ea ...chiar si in plus. Turbina e in stare f buna , aprindere de turbo originala ,jenti pe 14 si multe altele care nu imi vin in cap. zilele astea iau si bara originala. e 100 euro sh Chiar nu stiu de ce am luat masina asta pt ca am muncit la ea f mult.Daca nu imi recuperez banii si munca nu o dau .Deci pretul e corect. Parbrizul e nou...150 euro(cu lipitura si cheder nou, bordul schimbat, nu are crapaturi .)
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -