Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - MASINI

Bazar AUTO - MASINI Anunturi Auto - Vanzari-Cumparari Masini

Reply

Thread Tools
Old 24-05-13, 10:15   #1
DeathRipple

Stock

Default caut remorca/platforma multifunctionala

caut un fel de struto-camila in domeniul remorcilor auto
foarte pe scurt, m-ar interesa o remorca care poate sa ma ajute la urmatoarele (nu simultan, evident):
- sa care 2-3 moto
- sa care un snowmobil
- sa care diverse marfuri
initial mai era si o a patra linie, pentru skijet, insa am renuntat din cauza complexitatii.
problema este, evident, la snowmobil. m-am uitat pe net un pic pe la producatori din polonia, cehia, germania - mai toti ofera solutii separate (sau prea scumpe) pentru remorcile pentru snowmobil.
momentan am ajuns la urmatoarele concluzii:
1. nu m-am uitat destul pe net si nu am gasit ceva pe la tovarasii 'estici' la un pret acceptabil (nemtii sunt totusi prea scumpi) care sa fie compatibil sau transformabil in ceea ce as vrea eu.
2. ar trebui sa gasesc o platforma la mana a doua destul de mare pe care s-o dau la un mester care 's-o ia la pila' (vorba bancului) si sa scoata din ea ce-mi doresc intr-un final.
mai exista si varianta 3, s-o traforeze cineva de la 0, insa am inteles ca e destul de problematic cu omologarea (orice e problematic in romania)

accept orice sfaturi si orice idei ati avea pe tema asta.

PS: habar n-am daca am postat unde trebuie. rog administratorul sa mute topicul daca n-am nimerit locatia.
DeathRipple is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -