Vand Opel Astra H SW.
1.9 CDTI - 150 cp cu buton SPORT
-Fabricatie 2005 – 123.000 km
-Volan piele tip OPC multifunctional NOU
-Faruri Bi-Xenon adaptive cu spalatoare si proiectoare
-Navigatie CD 70 Navi + MP3
-Climatizare manuala functionala
-Cutie viteze 6 + 1 trepte
-Senzori de lumina si ploaie
-4 geamuri electrice IONIZATE din fabrica
-10 Airbag-uri
-Pilot automat
-Oglinzi electrice si incalzite
-Oglinda interioara Heliocromata
-Cui tractare demontabil cu cheie
-Car kit bluetooth Parrot
-Cauciucuri de vara si de iarna
Masina
NU ESTE DOTATA CU FILTRU DE PARTICULE, deci fara regenerari !
Istoric service :
La 104 mi de km am schimbat kitul de ambreiaj la MaiAndrei, deoarece batea volanta.
Schimbat bucsi bascule, bielete antiruluiu, radiator de apa ( avea un mic por si am preferat sa il schimb cu unul nou ), cablu timonerie.
La 118 mi am demontat cutia de viteze deoarece pierdeam ulei pe la semeringul de palier de la cutie si montat unul original GM, verificat kit ambreieaj – stare impecabila.
Schimbat distributie ( Continental ), pompa de apa ( Hepu ), rola intinzatoare accesorii, curea accesorii, fulie alternator Ina ( cu frai ).
Problema des intalnita cu tija swirl, deci schimbat admisie model nou, motoras admisie ( motorasul ce actioneaza tija swirl ), sensor presiune admisie.
Revizii efectuate la 10 mi de km, inclusive filtru de motorina, deoarece motorina nu este extrem de calitativa si pentru protectia sistemului de injectie.
Facturi pentru tot ce sa facut !
Schimburi ma intereseaza doar cu masini mai mari pe benzina, ca sa pot pune gaz. Prefer gama Opel, adica Vectra C sau zafira B. Pot oferii si diferenta in functie de caz.
Tin sa mentionez ca masina nu are nici un fel de probleme, deci nu ma grabesc sa o vand si nici nu fac pomeni !
Pretul cerut de mine este de 6300 de euro tinand cont de dotarile masinii si piesele schimbate.