Vand vw scirocco gt2, an fabricatie 1992 (din bucuresti este singura din acest an iar din tara cred ca printre cele mai rare). adusa in tara in martie 2005 din germania si inscrisa prin omologare de competitii pentru 2 locuri scrisa in cartea de identitate.
Fiind un GT2 vine cu dotari standard:
- geamuri electrice
- trapa
- interior sport impecabil scaune gen recaro reglabile inaltime
- servo
- faruri electrice
- kit optic praguri, ornamente aripi si buze fata spate
- spalator geam spate.
Motor 1.8 8v jh 70kw 94cp injectie mecanica multipunct, cutie sport.
Frane fata spate 16v cu discuri ventilate fata si normale spate racoardele sunt de vr6 din cupru.
Din omologare fac parte urmatoarele:
- rollbar Wiechers sudat de caroserie
- centuri ham Schroth
- contact general
- sigurante capota si haion
- amortizoare KW Hobby Circuit inox reglabile inaltime
Extra:
- jante Dezent C noi 16" 9j et25 cu inele de centrare aluminiu, anvelope Avon noi 215/40/16 indice viteza W luate de la MBM tuning
- jante tabla originale 6j 14", anvelope Matador iarna noi
- aripi fata umflate la MBM tuning
- volan Momo
- nuca schimbator Momo
- pedalier aluminiu Pilot
- presuri insertie aluminiu Pilot
- alarma cu inchidere centralizata, deschidere portbagaj din buton
- evacuare sport 52cm finala Sebring
- vopsita rosu perlat metalizat gama Lamborghini la service Fiat
Linie muzicala:
- 2 boxe fata Alpine 30w rms
- 2 tweetere fata Pioneer
- boxe spate MacAudio Olimpyc Gold 200w rms cu crossover-e
- 2 seturi de cabluri
- statie Kenwood 4x52w rms 2x110w rms
- subwoofer Infinity 300w rms
- cd player Panasonic
Minusuri:
- un motor mai mare pe care urma sa-l pun dar s-au schimbat planurile, apropo in cartea de identitate la serie motor apare "Fara serie motor" deci se poate pune orice motor VW in 4 cilindri
- ornamentul de pe aripa dreapta s-a dezlipit de la roata prea lata
- semnalul stanga mi-a fost spart intr-o parcare

Plusuri:
- masina este unicat la noi in tara
- toate consumabilele au fost schimbate recent (placute, filtre, garnituri, curele, bujii NGK 3 electrozi, fise siliconate, ulei 5w40, baterie, capac delcou, lulea, lichid de frana) la majoritatea am facturi Augsburg si Meteor.
Masina este cu siguranta o atragatoare de priviri...
4200e pretul este usor discutabil, nu accept schimburi deoarece deja mi-am gasit viitoarea jucarie (in masina s-au bagat bani fara retineri deoarece am considerat ca se merita, nu am facut compromisuri la nimic si din pacate m-a dus peste 6000e cu totul) pentru cine este carcotas il invit sa se intereseze cam cat costa numai rotile si amortizoarele de noi ca sa nu mai zic vopsitul, muzica... in rest cu parere de rau am decis sa ma despart de ea. telefon 0721525718/0741783615 - Marius