VAND/SCHIMB Opel Corsa C
AN: 2002
KM: 161.700
CAROSERIE: Hatchback, 2+1 usi
MOTOR: 1.2 16v, benzina, cod motor z12xe, 75cp, 110Nm, consum urban 8-8.5%, extra-urban 5.5-6%
CUTIE DE VITEZE: 5+1, easytronic (semi-automata) cu mod de iarna
DOTARI: aer conditionat, ABS (cu discuri ventilate pe fata), EPS (servodirectie asistata electric), 4 airbag-uri (sofer, pasager si lateral scaune), geamuri electrice, faruri reglabile electric, volan reglabil pe inaltime, scaun sofer reglabil pe inaltime, folii Llumar cu autorizatie fata-spate (25% fata, 95% spate), tapiterie albastra, jante aliaj originale 14” cu cauciucuri all-season noi pe fata (Vredestein Quatrac 3), mp3 Sony Xplod cu USB, statie Panasonic 600w + subwoofer Pioneer 400w + condensator 1.2F, roata de rezerva fullsize nerulata, support ochelari
Schimbate:
- kit complet ambreiaj Valeo schimbat + ulei cutie la 144.000km
- discuri frana Zimmerman ventilate 144.000km
- tampon balans motor 144.000km
- bielete antiruliu, bascule complete fata, bielete directive 160.000km
Defecte:
- parbriz fisurat
- zgarieturi normale pentru varsta ei (mai ales bara fata pe partea dreapta este julita)
- a fost atinsa usor in parcare pe usa dreapta si aripa dreapta (are o mica indoitura pe usa, insesizabila, iar pe aripa 2cm de chit+fuller (nu am apucat sa mai vopsesc)
- pierde putin ulei (100-150ml la 2-3000km) pe la garniture de la axele cu came si pe la cea de la baie
- sensor temeperatura exterioara (termometru) lipsa
- o sonda lambda are firele smulse, martorul este aprins in bord, dar masina merge normal si se poate face destul de usor, numai ca nu am timp sa ma ocup
Masina este inmatriculata in Romania, toate actele in regula si la zi, ITP ianuarie 2014, este pe numele meu si se poate vedea in timpul saptamanii intre 8:30 -16:30 in zona Piata Romana si dupa 17:30 in zona Nicolae Grigorescu (Salajan)
PRET: 3200 E (usor negociabil la fata locului), accept si unele variante, de preferat BMW E36 1.8is sau 2.0 benzina, obligatioriu inmatriculata RO
[email protected]
PS: pozele vor veni mai pe seara