vand bmw e30
motor 2300cc 150cp
evacuare noua
interior clasic in stare impecabila
arcuri rosii H&R si amortizoare sport
motor trecut in acte
jante 1000 Miglia pe 17 cu cauciucuri 205/40/17
pret 1200 euro negociabil
tel 0723 583 136 sau 0727 873 037
banuiesc ca e o gluma proasta sau s-a gresit pretu ! ursuletu este alaturi de petrom , la billa dr taberei ... l-am vazut aseara dar nu m-am uitat la pret.
Daca pretul "negociabil" ajunge la un 3500 devine decent pentru o masina de 23 de ani; indiferent de cat de refacuta este. Ca si concluzie, cat de negociabil este pretul? Sa vin sa discutam langa ea si sa concluzionam ca mai jos de 4000 nu se da este pierdere de timp pentru toata lumea.
later edit: mai bine te gandeshti la o suma minima la care mashina pleaca de la tine si zi`mi pe pm.
mai bine vino sa vezi masina,facem o tura si discutam si de pret
noi am discutat si la telefon venitul shi vazutul este irelevant; majoritatea masinilor puse la vanzare arata CAT MAI BINE. Nu m-ashtept ca in urma unei plimbari sa`mi schimb radical parerea (si sa mi se umfle buzunarul cu inca 1000 euro ). Apreciez (mai mult sau mai putin) investitiile facute in roti/suspensie/evacuare si vopseaua care inca miroase a diluant insa cei 23 de ani si lipsa unor dotari interioare mai "de top" nu ma conving la banii astia.
eu mai astept
nu vreau sa intruu in polemici cu tine dar o masina veche cum este ursuletul nu se categoriseste dupa ani, ci dupa starea ei....parerea mea...poate gresesc...
de aceea am zis sa vii sa vezi si apoi sa "dai cu parul"
eu te astept...