Tocmai ce te-am sunat si eu, insa se pare ca nu ne nimerim la telefon
Corsa este standard, nu am observat sa aiba vre-o imbunatatire
E in stare generala buna, insa ca orice masina mai veche, mai are mici hibe pe care incerc sa le explic - cuplajul volan are un mic joc probabil de aici si unele mici zgomote in directie, jantele ar trebui echilibrate si umflate, un bec din bord nu se aprinde, o usa este indoita tabla pe o potiune de 10 cm, parbriz cu o fisura, nu are nici o unitate audio, in bord afiseaza ceva de genul 75000 km insa desi vitezometrul merge, km nu ii inregistreaza.
Parti bune - motorul merge OK, nu prezinta semne ca ar manca ulei, consuma putina benzina, nu pierde lichide, cutia intra in viteze bine, nu scartaie ambreiajul, planetare par OK, pentru anul ei, caroseria as spune ca se prezinta exceptional, interiorul este ok, nu prea rupt, doar ca ar trebui o curatare, nu am observat sa nu functioneze ceva.
Masina a ajuns la mine in urma unei datorii. Evident, am mai dat eu diferenta, dar asta e. De ceva vreme o folosesc la mersul prin oras. Am vrut sa o inmatriculez, am cartea si talonul, ITPul este valabil, asigurare de cateva zile facuta pe numele meu in vederea inmatricularii.
Daca mai ai intrebari, iti stau la dispozitie.
Poze: