Quote:
Originally Posted by Turbo110
Anul trecut in vara am batut drumul pana la Craiova sa vad masina, la tel prorietarul mi a zis ca e recarosata cand am ajuns acolo am vazut o caroserie rosie, vopsita peste cu auriu, in acte nu se specifica nimic de recarosare, proprietarul nu avea cartea de identitate ,motorul nu este cel din acte, in acte nu figureaza ca GTI, in plus tinichigerie e facuta foarte prost, sunt table sudate peste rugina si kit si antifon aruncat la intamplare. Nu merita sa faceti deplasarea. Am prins masina in stadiu de la tinichigerie. calitatea lucrari chiar nu se poate mentiona. http://www.craiovaforum.ro/vanzari-a...ti-827961.html asa arata inainte de vopsitorie masina
Cel mai probabil este facut pe serii
|
Bine ca mi-ai zis. Eu unul nu stiam nimic de ea ba chiar i-am zis ca in primavara daca nu o da vreau sa o cumpar eu, dar bine ca mi-ai spus. Chiar azi am vorbit cu un coleg si l-am intrebat daca chiar arata ca in poze. Si zicea ca da, ca trage ca nu stiu ce.
Anuntul din link-ul care l-ai pus tu tot de mine e pus cam acum un an. Si m-a rugat sa-i "ridic" anuntul si sa o mai pun si pe alt forum. In noile poze arata putin mai bine decat in primele poze, dar daca zici ca nu a fost facuta treaba cu cap..
Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN
Cam acelasi gust il presimteam si eu.
Pacat un GTI original ar fi interesant.
|
Era prea frumos sa fie adevarat.
Imi pare rau ca nu stiam adevarul, ca nu mai puneam anuntul...