vand daewoo tico sl, din 2000, cu 90.000 km reali, cu catalizator si sonda lambda, consum 4,5% extraurban si 6% urban, toate consumabilele schimbate (ulei motor, ulei cutie viteze, curea distributie, bucse, amortizoare, baterie, placute + tamburi frana, pivoti), bujii sport, fise siliconice, filtru aer sport. cd player clarion 4 x 50, tun bas, boxe vdo si sony. masina este intr-o stare impecabila, nu scartaie nimic la ea, merge la orice test la reprezentanta daewoo. masina a trecut printr-un amplu proces de curatare, care a inclus dezmembrarea a tot ce e pe ea, spalare completa la interior, inclusiv husele la scaune, vopsire(care a iesit super), dupa care a urmat antifonare interioara cu materiale fonoabsorbante in usi si podea(s-au cam strambat satozele la usi din cauza asta). are scoasa toba intermediara si are un tips de espament de inox Pilot. are inchidere centralizata si alarma. NU o dau ca e defecta, doar ca am primit ceva bani acum, si vreau ceva mai nou. nu a fost niciodata lovita, eu sunt al doilea proprietar. pretul cerut este de 2900 euro, dar poate fi negociat. numerele mele de telefon 0744491324 si 0788804494