Te intereseaza oferta mea de aici? https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...ml#post3807862
Intre timp masina a fost dotata cu instalatie GPL secventiala Tomasetto fapt ce a dus la o minimizare a costurilor pentru combustibilul folosit.
Pret final 1900 euro.
in principiu da dar ma inttereseaza niste poze mai detaliate (asta pentru ca nu sunt din buzau si nu o pot vedea live) fa niste poze la tapiterie (scaune plafon) si punele aici .Mersi
Sfatul meu este sa vii sa o vezi e mai sanatos asa decat cateva poze care nu reflecta niciodata realitatea.Sau mai mult de atat poate gasesti ceva din interiorul masinii care nu iti place si masina tehnic si mecanic sa fie peste asteptarile tale.Asta daca esti hotarat sa achizitionezi o astfel de masina....
Bun hai sa facem altfel
Am rugamintea mea (daca vrei si tu ) sa facem niste poze mai amanuntite cateva poze la interior pentru ca distanta bz buc nu e o distanta pe care sa nu o ieiin seama plus ca acum nu prea am timp (sunt cu munca) dar daca masina imi place garantat voi veni dupa ia nu sa o vad ci sa o cumpar