Se vinde un VW Passat 1.8T an 1996 luna a 10-a. Masina se prezinta in stare buna, inmatriculata Bulgaria cu toate actele in regula si taxele platite la zi (le-am reinoit acum o luna).
Motor 1.8T, 150 CP, 242.000 Km.
Dotari: servodirectie, abs, 4 geamuri electrice, 4 airbaguri, oglinzi electrice, climatronic, volan reglabil pe inaltime, torpedou refrigerat, scaun sofer reglabil pe inaltime, jante aliaj, proiectoare ceata, inchidere centralizata. Nu e nici cheala dar nici full.
In ultimul an s-au schimbat urmatoarele: distributie, caseta de directie, radiator ac, compresor ac, filtre, ulei + alte consumabile.
Masina a fost lovita in partea frontala in care s-a schimbat bara fata(atat, nu s-a ajuns la motor) care a fost vopsita foarte prost iar acum se exfoliaza.
Minusuri:
-trebuie schimbata pompa de servodirectie care huruie, in caz ca nu reusesc sa o schimb eu pana o vand se va scadea din pretul masinii. Atat din punct de vedere functional.
-farurile au fost schimbate (erau foarte matuite) si s-au montat prost, s-a lasat spatiu intre bara si far, se observa si in poze. Bat bine, dar nu sunt centrate corect.
-parbriz crapat
Pret: 2500 Euro din care se vor scadea minusurile care le-am enumerat, asta in caz ca nu reusesc sa le schimb eu.
NU accept nici un fel de schimb.
In afara de ce am enumerat masina nu are alte probleme ascunse, kilometrii sunt reali, ma serveste foarte bine si acum dar am nevoie de ceva mai mare(un break) si mai inalt acesta fiind si motivul vanzarii. Passat-ul este o masina destul de joasa.
Masina se poate vedea in Onesti, jud Bacau si ocazional in Bucuresti (cand voi avea eu drum, de obicei de 2 ori pe luna). Pt orice alte nelamuriri, poze va rog sa-mi spuneti.
0730 944.954 sau PM.