este vorba de BMW E30 318IA sedan
-fabricatie 01.1990 - motor M40B18 - cutie Automata - diferential autoblocant -culoare brillantrot 308 -tapiterie anthrazit stoff 0274
pachet optionale:
-
diferential autoblocant 25%
-abs
-
volan sport leather M
-inchidere centralizata electrica
-stropitori parbriz incalzite
-
geamuri electrice fata/spate
-skibag
-
scaune sport recaro
-headlight beam-throw contr. f low beam
-ceas digital cu afisaj temperatura exterioara
-antena radio electrica
-cassette holder
-germany version
-special request equipment
Masina a fost adusa in RO in anul 2008 iar de atunci sta, parcurgand doar cateva mii de km (cu nr rosii). Masina a fost vopsita verde de amicul ce a adus masina in tara.
Masina are istoricul service si TUV facut in 2008 cu 157000km (am toate actele la masina)
Stare tehnica absolut impecabila; motorul nu prezinta absolut nici o scurgere de ulei si mai are inca lacul pe bloc; servo functioneaza ca la o masina noua si nu are nici o scurgere.
Caroseria este fără de greşeală (nelovită;linie perfecta) insa prezinta rugina masiva la aripa exterioara dreapta spate; pori de rugina se mai regasesc prin partea inferioara a caroseriei dar nu este strapunsa (pragurile sunt intregi).
Farurile sunt absolut ca noi,elemente de interior si multe altele (se pot vedea pozele) (in unele poze lipsesc elemente de caroserie pentru ca am inceput s-o dezechipez)
SE VINDE INTREG IN JURUL SUMEI DE 799E sau
SE DEZMEMBREAZA
masina am inceput s-o dezechipez, in cazul in care nu se vinde repede/dezmembreaza se va vopsi si inmatricula.
CONTACT: TEL 0763.646.100 (de preferat in favoarea forumului, deoarece intru rar)