Am de vanzare un Opel Calibra, an fabricatie 1993, motorizare C20NE de 116 cp, cutie manuala in 5+1 rapoarte.
Masina este proprietate personala, sunt primul proprietar in Romania, al doilea dupa prima inmatriculare din 1993. A fost adusa in tara in ianuarie 2009 (tara de provenienta este Italia, modelul este fabricat pt Italia), am cumparat-o in februarie 2009 totodata avand loc prima inmatriculare provizorie, cea definitiva a urmat in aprilie 2009. Kilometrii in momentul cumpararii vehiculului erau in jur de 160.000, am parcurs in aproape 2 ani aproximativ 30.000 in tara (kilometraj estimativ in prezent 190.000 km).
Ca dotari as putea mentiona urmatoarele :
- ABS + servodirectie hidraulica;
- inchidere centralizata cu cheie (de fabrica) + din telecomanda cu alarma (initial a fost echipata cu alarma de fabrica insa nu functiona si am montat un alt sistem de alarma);
- geamuri actionate electric;
- oglinzi actionate electric si incalzite;
- geam luneta cu degivrare;
- tapa actionata electric;
- computer de bord : cons. inst., cons. mediu, viteza medie, autonomie, cronometru, temp. ext.
- faruri cu proiectoare ceata incorporate (ulterior am echipat-o cu xenon 55W 5000k pe faza scurta);
- radio/cd/mp3 + sistem audio;
- folie protectie solara omologata, transaparenta de 5%, aplicata pe geamuri laterale spate si luneta;
- vopseaua "casablanca white" aplicata pe elementele caroseriei este cea originala (mai putin bara spate care a fost inlocuita cu una originala noua, luna martie 2010);
- scut protectie motor + cv (aluminiu);
- jante aliaj Alessio 7.0j15h2et37 cu anvelope vara 205/55r15
- jante tabla GM 5.5j14h2et49 cu anvelope iarna 185/65r14.
Masina nu a avut incidente rutiere serioase care sa ii altereze atat aspectul cat si performantele. Este 99% stock cu componente originale.
Masina poate fi vazuta in Focsani, pot fi contactat pe forum, telefonic la 0723 833 816, sau messenger/mail dragomir_ionut@yahoo.com.
Pretul masinii este de 2500 Euro usor negociabil.
Mentionez faptul ca nu sunt interesat de schimburi sau alte variante.