Fabricatie: 2001, 176,500 km REALI, Transmisie: manuala, Putere: 92 kW (125 CP), Cilindree: 1796 cm³, Euro: euro4, benzina, Numari de usi: 2/3.
Echipament aditional:
ABS, aer conditionat, 4 airbag-uri, oglinzi electrice incalzite, radio/CD+magazie 4Cd, servo directie, geamuri electrice, computer de bord cu afisarea tuturor erorilor si consumurilor+range si trip, Navi mare, pilot automat, comenzi pe volan, jante aliaj, ESP/TC, proiectoare ceata, inchidere centralizata, alarma cu pager
Informatii suplimentare:
fara accident, carte service
VIN (nr. identificare vehicul) :
W0L0TGF071B002581
Descrierea Vehiculului:
Mai are: jante ASA 17"(sub licenta BBS), grila sport, filtru K&N in carcasa originala, toate modificarile sunt in talon, Km reali, carte service originala, 2 chei. Distributia schimbata de 5000Km, cauciucuri aproape noi 3000Km(vara).
FOARTE BINE INTRETINUTA! Accept orice test la orice service/mecanic sau reprezentanta!
Multiple piese noi schimbate de curand: termostat, radiator apa, radiator clima, flanse amortizoare, rulmenti amortizoare + altele care s-au schimbat in vara.
Motivul vanzarii/schimbului este locul meu de munca care este la 30 km distanta (Mihailesti, jud Giurgiu), calculand 60 km dus-intors pe zi vin 1200 km pe luna doar la servici.
In momentul de fata este echipata de iarna (jante tabla, suspensie normala si buza de la spoiler data jos ca sa nu raman fara ea prin nameti).
Defecte: 1: cateva zgarieturi(pe spoilere) minore si puncte de pietricele(zic eu normale pt anii ei si tara in care circula), 2: lacul un pic exfoliat pe praguri si implicit din cauza zgarieturilor si pe spoilere si 3: compresorul de aer conditionat care este blocat(am gasit sa il cumpar cu 300 ron). Pe parcurs, in functie de vremea de afara, timp si bani eu voi remedia din defecte deoarece nu sunt disperat sa o dau sau sa scap de ea, masina merge impecabil, piesele sunt ieftine si consumul este decent (9.5-10.5 oras, iar 6.2-7.2 afara).
Accept variante(preferabil berlina diesel sau benzina+Gpl),
sunt deschis la discutii!
Pret
INFORMATIV 6400E deoarece sunt mai interesat de un schimb decat sa stau dupa aia sa imi caut masina (timpul nu prea imi permite sa stau sa caut si sa umblu dupa masina)