E a doua masina in familie asa ca nu o mai tin. Cel mult o schimb cu ceva mai mic pentru prietena, ca pe asta ii e frica s-o conduca (e prea mare pentru ea, tocmai a terminat scoala pe matiz).
Nu ma agit sa pun anunt cu "optionale". Are dotarile standard, plus scaune incalzite. Si clima automata, ca am vazut ca nu au toate. Care inca mai functioneaza, dupa 11 ani.

Are si ITP-ul facut in septembrie.
In rest...
Am avut un accident usor cu un G4, din vina lui. Si nici macar nu eram eu la volan. I-am pus aripa din dezmembrari si bara noo. Revopsit tot botul. Schimbat bucse la brat, ca trancaneau. Schimbat si flanse si placute cu ocazia asta. Schimbat si uleiul, mai trebuie sa-i schimb garnitura de la suportul filtrului de ulei, asta n-am apucat inca.
Are roti de tabla, cu gume de iarna, mai merg 2-3 ani. La vara are nevoie de alte jante.
Per total, o masina ok de oras, 8%, impozit mic. N-am erori pe ASC, iar ce am mai avut au fost pe airbag. Nu e dream-car dar e ok si cred eu mai buna decat un Logan la banii astia. Care apropo sunt 4500 negociabil.
Daca va mai intereseaza si alte detalii, intrebati, nu-s samsar si nu-i ascund defectele

- plus ca apar toate in shadow memory, n-am curatat-o. Chiar are un topic pe alt forum unde am discutat absolut tot despre masina, de cand am cumparat-o.
Notă moderator:
Lasa date de contact!