BMW 316 benzina 105 Cp, motor 1600cm, data fabricatiei martie 1997, 196.000 km
Dotari: servo directie, ABS, SRS, Dublu Air-Bag, Geamuri electrice,Computer bord, Oglinzi electrice incalzite, instalatie Xenon, faruri Angel Eyes, Stopuri clare, trapa in 2 pozitii, interior de piele(stare excelenta), Jante originale BMW de 18'' cu gume subtiri, eleron cu becuri de stop, spoiler de M3, Toba sport, tractiune pe spate, CD player Sony, 4 boxe Sony, Soobwofer Urias de 1500w Ground Zero, ulei original BMW schimbat de 500km, plus filtre noi, filtru aer sport, balasturi noi, bucse noi le am la cutie(le dau la packet), becuri albastre pe interior, leduri violet in portbagaj baterie nou de 2 luni in garantie, folii negre omologate RAR in garantie...plus multe altele
Vorbesc pozele in locul meu!!
Inscrisa pe Bulgaria, acte complete, legale cu Holograma pe numele meu valabile pana in 2011 cu posibilitate de prelungire (120e pe an, asigurare internationala+ ITP)
2500e neg sau unele variante cu masini intretinute de aceeasi valoare sau un pic mai mare
POZE https://img843.imageshack.us/gal.php?g=dsc01066t.jpg
YM: cooker_hacker sau aici reply
La variante VA ROG DIN SUFLET nu veniti cu tigai sau cu preturi umflate cu pompa...masinile voastre trebuie sa arata cel putin ca a mea..intretinute ma refer..